Yarvik rozšířil portfolio: První telefony Ingenia X1 a Synchro

Yarvik rozšířil portfolio: První telefony Ingenia X1 a Synchro
2013-02-02T12:00:19+02:00
• 2. 2. 2013

Výrobce spotřební elektroniky Yarvik pocházející z Holandska, od něhož momentálně můžeme na našem trhu zakoupit třeba tablety. Nyní rozšiřuje své portfolio o chytré telefony střední třídy. Pro začátek byla představena dvojice zařízení s názvem Ingenia X1 a Ingenia Synchro. S největší pravděpodobností půjdou do prodeje už začátkem tohoto měsíce.

Yarvik Ingenia X1

Prvním z nich je Ingenia X1, který je známý také pod číselným označení SMP53-210. Disponuje velkým 5,3palcovým displejem s qHD rozlišením 540 × 960 pixelů, oproti tomu model Ingenia Synchro (SMP45-210) pouze 4,5palcovým displejem s totožným rozlišením. Oba přístroje budou vybaveny dvoujádrovým procesorem o frekvenci 1 GHz, 1GB pamětí RAM a 8MPx fotoaparátem.

U obou modelů najdeme známou kombinaci WiFi a Bluetooth 2.1, ale zároveň je můžeme zařadit do kategorie mobilů se dvěma sloty na SIM karty. Specifikace se zmiňují, že jeden slot nabídne podporu 3G sítí (HSDPA) se schopností stahovat data až 7.2Mbps rychlostí. Oba telefony v základu poběží na operačním systému Android ve verzi 4.0.4 Ice Cream Sandwich a jejich možná aktualizace na verzi Jelly Bean stále není zcela jasná.

Co se týče samotné ceny, tak je známa pouze u modelu Ingenia X1, která dosahuje hranice 199 britských liber, což v přepočtu vychází na 5 952 Kč. Z toho se dá usuzovat, že menší model by mohl být možná o něco levnější.Yarvik Ingenia Synchro

 

Zdroj: intomobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat