Start prodeje Surface Pro se vydařil. Vyprodáno

Start prodeje Surface Pro se vydařil. Vyprodáno
2013-02-20T12:16:46+02:00
• 20. 2. 2013
1

Není to dlouho, co jsme se dočkali uvedení tabletu Microsoft Surface ve verzi Pro. To „my“ je však značně relativní. Na našem trhu se samozřejmě neprodává ani verze Pro, ani verze RT s ARM procesorem. Už nyní ale Microsoft hlásí, že verze Pro s vnitřní kapacitou 128 GB je již vyprodána. Dále se prodává verze Surface Pro s kapacitou 64 GB. Tyto informace, které zvěstují úspěch, však musíme brát s rezervou, jelikož nevíme, kolik tabletů Microsoft pustil do oběhu.

surfPro

V Americe se tak prodává jak Surface RT, tak Pro. Ale co další trhy? Česká republika si na uvedení ještě počká. Nebyli jsme v první a nyní ani v druhé vlně, kde byly prodeje verze RT spuštěny před několika dny. Druhou vlnu tvoří Belgie, Rakousko, Dánsko, Finsko, Irsko, Itálie, Lucembursko, Norsko, Nizozemsko, Portugalsko, Španělsko, Švýcarsko a Švédsko. O dalších trzích bližší informace stále nemáme.

Spolu se začátkem prodeje Surface Pro spustil Microsoft i další vlnu marketingové kampaně. Po televizní reklamě, která propagovala verzi RT, je tu i reklama propagující verzi Pro. Opět se jedná o podobný styl, ale přesunuli jsem se s MS Office do kanceláře a po tabletu více než prstem čmáráme stylusem, který je součástí tabletu a který se Microsoft snaží výrazně propagovat.

Zdroje: blog.gsmarena.com, theverge.com, surface.microsoftstore.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Vojtěch Konopa

20. 2. 2013, 16:53

Upřímně tím videem si MS získal mé srdce. :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat