5 aplikací ze storu: Od všeho trochu na iOS

5 aplikací ze storu: Od všeho trochu na iOS
2013-02-20T12:07:55+02:00
• 20. 2. 2013

Další středa a máme tu pokračování seriálu 5 aplikací ze storu, tentokrát na platformě iOS. Zabrousíme do nejrůznějších kategorií.

360 PANORAMA

Asi nejlepší aplikace na tvorbu panoramatických fotek. Umožňuje kompletně nasnímat vaše okolí v celém rozsahu 360 stupňů, a to i včetně oblohy a podlahy.  Snímky si lze následně pěkně zobrazit v rozhraní aplikace a pomocí gyroskopu otáčet fotografií nebo exportovat již jako panorama do galerie. Aplikaci velice doporučuji. Stojí dolar, což je výborná koupě.

 obrazek 2 logo-app 360 Panorama Developer Zdarma iOS

SVÁTKY

Jak již název napovídá, jedná se o aplikaci, ve které nalezneme seznam svátků, kde můžete vyhledávat i konkrétní jméno. Tím to však nekončí, díky notifikacím se můžete nechat upozornit, když má někdo ve vašich kontaktech svátek. Pokud chcete, aplikace umožňuje zobrazovat notifikace všech jmenin. Navolit si můžete, v jaký čas vám notifikace přijde, což považuji za velice sympatické. A co víc si přát, aplikace je zdarma.

obrazek 3

NÁKUPNÍ CENTRA

Tato aplikace přehledně zobrazuje informace o nákupních centrech. O každém z nich je zde dostupné mnoho informací – seznam obchodů, přehledná mapa, restaurace, akce centra, slevy obchodů a také nějaké informace o centru – kde ho najdete a kontakt. Dále si lze centrum přidat do oblíbených a sledovat jej. Škoda jen, že v aplikaci některé centra (i pražská) chybí.

obrazek 4 logo-app Shopin - shopping virtuosity Developer Zdarma iOS

MAGIC PIANO SMULE

Magic piano je takové speciální piano, při kterém se vám na displeji zobrazují pouze potřebné dotyky a vy díky klikáním na ně hrajete na piano. Pro názornost přikládám video. K dispozici máte v základu poměrně dost písniček, postupem času si další můžete odemknout nebo koupit. Ve hře je dále k dispozici mód, kdy koukáte na ostatní online, jak hrajou právě oni. Aplikace je zdarma a je zde i verze pro Android.

logo-app Magic Piano by Smule Developer Zdarma iOS

INFINITY BLADE

Na závěr zde mám tip na jednu opravdu vynikající hru, která je právě v tomto týdnu  zdarma. Přestože zde máme již nástupce, jednička nabízí stále špičkovou grafiku a ani v hratelnosti nepokulhává. Pokud hru neznáte, dovolte mi krátký popis – za úkol máte bojovat s různými rytíři pomocí tahů na obrazovce. Doporučuji stáhnout. Za zkoušku nic nedáte.

mzl.nlhffeif.320x480-75

logo-app Infinity Blade Developer Zdarma iOS

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat