Spice Stellar Pinnacle Mi-530 s přední 5MPx kamerkou z Indie

Spice Stellar Pinnacle Mi-530 s přední 5MPx kamerkou z Indie
2013-02-01T09:45:11+02:00
• 1. 2. 2013

Příliv chytrých telefonů z Indie se začátkem nového roku nekončí a jak je zřetelně vidět, tak se ani v nejbližší době nehodlá zastavit, jelikož další představený model z tohoto koutu světa nese název Spice Stellar Pinnacle Mi-530. Model oproti ostatním bude především vynikat přední kamerkou, která nabídne rozlišení 5MPx.

Nejedná se o první zařízení s takovým parametrem. Už i společnost Oppo představila podobný model, který má taktéž přední 5MPx kameru. Zřejmě se zde tvoří nový segment, v kterém budou asijské společnosti bojovat. Kromě této zajímavosti model Spice Stellar Pinnacle nabídne 5,3palcový qHD displej s IPS technologií. Výkon bude zajišťovat  dvoujádrový procesor s taktem 1.2 GHz, 1GB paměť RAM a vnitřní paměť o velikosti 16 GB.

Na zdaní straně najdeme 8MPx fotoaparát. Vše bude spotřebovávat energii z baterie o kapacitě 2550 mAh. Výrobce doplnil další funkce do tohoto netradičního smartphonu. Za zmínku stojí Flip to Mute (otočením se ztiší), Hi-Connect nebo Boot Acceleration (zrychlený start). Samotný operační systém Android bude ve verzi 4.0 Ice Cream Sandwich. Z těchto specifikací nemusíme očekávat přemrštěnou cenovku, jelikož se bude prodávat za 13 999 Indických rupií, což je v přepočtu 4 952 Kč.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat