Be-on-road navigace pro Badu zdarma

Be-on-road navigace pro Badu zdarma
2013-02-01T09:15:42+02:00
• 1. 2. 2013

Stále jste uživateli mobilního systému Bada OS, nebo alespoň máte mobilní telefon s tímto systémem doma? Bada OS je sice „mrtvý“, ale právě nyní vychází na tento systém navigace s názvem „Be-On-Road GPS Navigace“. Je zcela zdarma a je to první navigace, která umožňuje používat mapy od různých poskytovatelů. Její nejsilnější stránkou je, že umožňuje vzájemně kombinovat mapy od různých poskytovatelů při výpočtu trasy. Tato navigace si všechny mapy stahuje do vašeho mobilního telefonu, takže funguje offline, což znamená, že pro její používání nepotřebujete připojení k internetu.

Be-on-road GPS Navigaceukázka Be-on-road GPS Navigace

Jako uživatelé máte možnost si vybrat mapy od společnosti NAVTEQ, což jsou profesionální mapy s celosvětovým pokrytím, které si ale musíte zakoupit. Jsou zde možnosti zakoupení také lokálních poskytovatelů map, jakým je např. společnost CEDA, která nabízí profesionální mapy České a Slovenské Republiky.

V případě že nevíte které mapy si máte vybrat, popřípadě zakoupit, je u všech map zdarma možnost vyzkoušení po dobu sedmidenní zkušební licence. Kdy si mapy stáhnete do vašeho mobilního telefonu a můžete je po dobu 7 dní používat.

Mapy

Jde to i zcela zdarma

Pokud ale nechcete za navigaci dát ani korunu, je tady pro vás připravena varianta s mapami pod názvem OpenStreetMap zcela zdarma.Jsou zde vytvářeny komunitou uživatelů po celém světě. Stačí když si  mapu dané země a k tomu hlas, který vás bude navigovat (pro ČR zatím hlas Zuzana), stáhnete a máte funkční navigaci zdarma.

Návod pro instalaci naleznete na stránkách Samsungu apps, odkud se dá celá aplikace stáhnout. Navigace je určena pro všechny tři telefony série Wave se systémem Bada.

Podle uživatelů jde o tu nejlepší navigaci pro systém Bada. Každý má rád to, když se může svobodně rozhodnout a dokonce dostat i něco zdarma. 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Herrmann

Jsem student Vysoké školy v Ostravě, kde studuji obor se zaměřením na IT. Již od mala se zajímám o PC a mobilní svět. Jsem velký fanda Apple. Rád natáčím video recenze a to převážně mobilních her / aplikací. „Lidé často nevědí, co chtějí, dokud jim to neukážete.“ - "Steve Jobs"

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat