Oppo Ulike 2 je unikátem v celém světě mobilů

Oppo Ulike 2 je unikátem v celém světě mobilů
2012-11-21T07:10:03+02:00
• 21. 11. 2012
4

Již jste asi slyšeli o smartphonu Oppo Find 5, na který čeká celý svět. Bude představen v Pekingu 12. 12. 2012 a rozhodně budeme sledovat celé dění. Tato společnost ale nenechává nic náhodě a představí další unikátní smartphone Oppo Ulike 2.

Pokud očekáváte úžasné specifikace, tak vás zklameme, ale jedna z nich je opravdovou novinkou. Možná bych mohl říci, že díky ní se stává z Ulike 2 unikátní mobil. Disponuje totiž přední kamerou, která má hodnotu 5 MPx. Ne, nejedná se o chybu. Díky tak kvalitní přední kameře se stane oblíbencem pro lidi, kteří se neustále potřebují fotit. Díky tomu již nebudou muset pořizovat kvalitní fotografie jen před zrcadlem.

Pokud se ale podíváme na zbylé specifikace, tak se nejedná o vůbec špatný kousek. Displej má úhlopříčku 4,5 palce s rozlišením 540 x 960 pixelů. Prozatím víme, že má dvoujádrový procesor, ale neznáme typ ani taktovací frekvenci. Bude ale podpořen 1 GB paměti RAM a interní úložiště dosahuje na 16 GB. V základu má baterii o kapacitě 2020 mAh a Android 4.0 ICS.

Pokud se ptáte, jestli má i zadní kameru, tak ano. Ta nabízí zajímavých 8 MPx. Takže se dá říci, že mobil rozhodně zaujme a jak známe tuto čínskou společnost, tak částka nebude nikterak vysoká. Samozřejmě zatím nemůžeme počítat s brzkou dostupností u nás, což je velká škoda. Už i samotný design by mohl nadchnout nejednoho zákazníka. Co říkáte na tento unikát? Dokázala by se společnost Oppo prosadit i v Evropě?

Zdroje: androidauthority.com, unwiredview.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat