Scroll Excel III: Další přírůstek mezi 7palcové tablety

Scroll Excel III: Další přírůstek mezi 7palcové tablety
2013-03-13T16:53:25+02:00
• 28. 2. 2013

Jestliže existuje trh s tablety, který je v poslední době přímo bombardovaný nejrůznějšími výrobci, určitě dáte za pravdu, že jde o trh nabízející tablety s průměrným výkonem, za nízkou cenu a se 7palcovým displejem. Nicméně na tomto trhu můžete najít i mnoho výraznějších zařízení, jako je Nexus 7, Eee Pad Memo nebo nejnovější Iconia B1 od Aceru. Dnes si určitě zaslouží zmínku i Scroll Excel III.

Scroll Excel III

Ten disponuje 7palcovým displejem s rozlišením 1024 × 600 pixelů, dále je poháněn dvoujádrovým procesorem s taktem 1,6 GHz a pamětí RAM o velikosti 1 GB. Vnitřní paměť v základu nabídne 8 GB, kterou rozšíříte prostřednictvím slotu na MicroSD karty. Na zádech najdete 2 MPx fotoaparát a na opačné čelní straně pouze 0,3 MPx kamerku.

Samozřejmostí je připojení k Wi-Fi, Bluetooth, a dokonce i HDMI výstup. Baterie s kapacitou 3000 mAh není nijak převratná, ale v porovnání například s Iconia B1 nabídne větší kapacitu o 290 mAh. Zařízení poběží na operačním systému Android ve verzi 4.1 Jelly Bean a v obchodech jej pořídíte za 109,99 liber, což v přepočtu vychází na 3 254 Kč.

Scroll Excel 3 - přední část

Zdroj: unwiredview.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat