ReLaunch – rozšiřte si možnosti spouštění aplikací

ReLaunch – rozšiřte si možnosti spouštění aplikací
2013-02-11T09:41:58+02:00
• 11. 2. 2013
1

Pro Android existuje nespočet launcherů, které vám umožní změnit celou podobu nebo chování systému. Některé disponují funkcemi, jež jsou pro některé neocenitelné, ale občas se setkáte s funkcí, kterou chcete ve svém Androidu, ale nechcete měnit za jiný launcher. Dnes se podíváme na rozšíření, které vám nabídne spuštění jakékoliv aplikace jednoduchým tažení na displeji.

2013-02-10 20.10.11

Tento doplněk se jmenuje ReLaunch a jen rozšiřuje možnosti. To znamená, že nijak vám nebrání používat váš přesně nastavený launcher. Jeho funkce je opravdu jednoduchá. Jedním tažením ze stranu displeje se objeví nabídka sekcí, v kterých jsou roztříděny aplikace podle jejich zaměření. Při prvním spuštění si ReLaunch naskenuje a roztřídí všechny aplikace, které máte v mobilu.

2013-02-10 19.45.07

V nastavení ReLaunch naleznete možnost si roztřídit aplikace podle sebe. Bohužel nejde jednotlivé položky natrvalo smazat, a tak méně používané aplikace můžete přesunout třeba do spodní kategorie „Lost“. Pro toto přesunutí stačí najet prstem na nepotřebnou aplikaci a chvíli počkat, následně ji můžete  přesunou do správné kategorie. Přesouvání nebo přejmenování kategorií zde není možné.

2013-02-10 20.09.59

Placená verze ReLaunch toho moc neumožňuje, ale jsou v plánu funkce, které by již mohly zaujmout. V budoucnu tedy naleznete funkce, které vám dovolí přesouvat kategorie, přejmenovávat je nebo skrývat aplikace. Dokonce si budete moci obarvit každou kategorii zvlášť.

2013-02-10 20.09.05

V běžné aplikaci zdarma máte možnost si nastavit také místa, díky kterým si necháte zobrazit danou nabídku.  Můžete si vybrat, která strana bude aktivní, ale klidně můžete nechat základní nastavení, díky němuž je aktivní plocha na obou stranách. Navíc si můžete určit také velikost aktivní plochy.

2013-02-10 20.09.00

Celkově aplikace působí velmi svižně a nezaznamenal jsem ani jedno zaváhání. Bohužel si nemyslím, že se hodí na smartphony, které mají menší displej. V zásadě jsem si ji oblíbil na tabletu, kde ji asi zařadím mezi své oblíbené, ale velmi ocením nové funkce, které má dostat placená verze.

logo-app ReLaunch - Launcher 5primes Zdarma ANDROID logo-app ReLaunch Pro License Key 5primes 1,21 US$ ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

hmm testujem to cca 15 minut… nato ze je to celkom ranna verzia tak je to dobre funkcne… chyba mi premenovanie a prehadzanie poradia skupin (co by malo byt implementovane niekedy v blizkej buducnosti)… inac sa mi to paci… da sa s tym fungovat o dost rychlejsie 

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat