LG v tichosti uvedlo 2. generaci L série

LG v tichosti uvedlo 2. generaci L série
2013-02-13T06:57:40+02:00
• 13. 2. 2013

Ještě nedávno jsme psali o prvních informacích týkajících se druhé generace smartphonů L série. První se poměrně dobře dařilo, byť se všechny modely nemohly dotáhnout na silnější konkurenci. I tak korejská společnost v tichosti uvedla nadcházejí modely, kde se především zaměřila na model L7II.

nexusae0_lglseriesii1_thumb

Konkrétně se tedy můžete u modelu L7II těšit na dvoujádrový procesor Qualcomm MSM8225 s taktem 1 GHz, který bude mít k dispozici 768 MB RAM. Vnitřní uživatelská paměť dosáhla jen na 4 GB, ale je zde možnost rozšíření o microSD karty až do velikosti 32 GB. Displej má úhlopříčku 4,3 palce s rozlišením 800 x 480 pixelů s využití IPS technologie. Zadní foťák má 8 MPX a přední kamerka dosahuje pouze VGA kvalit. Již v základu je zde Android 4.1 Jelly Bean. Všemu bude dodávat energii baterie o kapacitě 2460 mAh. Již nyní víme, že zde bude také dual SIM varianta.

Kromě tohoto vyššího modelu se v tiskové zprávě LG zmiňuje také o modelech L3II a L5II. Nejnižší model bude vybaven 3,2palcovým displejem s rozlišením 320 x 240 pixelů. Baterie bude mít kapacitu 1540 mAh. Model L5II bude mít úhlopříčku displeje 4 palce s rozlišením 800 x 480 pixelů. Baterie bude mít kapacitu 1700 mAh. LG schválně neuvedlo kompletní specifikace nižších modelů, jelikož se dočkáme představení zřejmě na veletrhu MWC.

nexusae0_lglseriesii2_thumb

Jak se zdá, model L9 se nedočká druhé generace. S největší pravděpodobností bude k dispozici až novinka ze série F, která nebyla doposud představena. Pokud to tak bude,  již nyní si budeme muset zvyknout na dvě série, které budou zapadat do specifických cenových skupin. Navíc zde bude top model v podobě Optimus G nebo G Pro.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat