HTC Myst – Nové označení údajného Facebook telefonu

HTC Myst – Nové označení údajného Facebook telefonu
2013-02-08T07:00:00+02:00
• 8. 2. 2013

Spekulace kolem telefonu s plně integrovanou sociální sítí Facebook kolují po internetu již od loňského listopadu, kdy jsme měli možnost slyšet o zařízení s kódovým označením Opera UL od tchajwanského HTC. Včera se ledy opět hnuly a na Twitter unikly další nové informace, které tentokrát odhalují model s novým kódovým označením Myst, stále pod taktovkou HTC.

HTC Facebook

Změnou neprošel pouze krycí název, ale i samotný seznam specifikací, jehož složení je nevýrazně odlišné oproti dřívějšímu modelu Opera UL. První změnou prošly frekvence dvoujádrového procesoru Qualcomm Snapdragon S4 Pro snížené na 1 GHz namísto 1,4 GHz. Rozlišení displeje zůstává stejné, čili 1280 x 720 pixelů, což znamená přítomnost HD, ale navíc přibyla jeho úhlopříčka, která by měla být 4,3 palců.

Dále grafický čip Adreno 305 zůstává nepozměněn, ale novinkou je přítomnost 5MPx fotoaparátu na zádech zařízení a 1,6MPx přední kamerka na jeho přední části. Uvidíme, jak dlouhou dobu si budeme muset ještě počkat na toto dlouho očekávané zařízení, kolika specifickými změnami projde a co z něj nakonec vzejde.

Zdroj: talkandroid.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat