Gresso představil nový Cruiser Titanium se Symbianem

Gresso představil nový Cruiser Titanium se Symbianem
2013-02-11T12:17:38+02:00
• 11. 2. 2013
2

Výrobce luxusních telekomunikačních zařízení, firma Gresso, zahájila prodej nových luxusních zařízení, a to tentokrát s názvem Cruiser Titanium. Přítomný operační systém Symbian asi nezapůsobí, stejně jako ostatní technické specifikace celého modelu, jelikož se snaží na své budoucí majitele především zapůsobit drahým materiálem a precizním způsobem výroby.

Gresso Cruiser Titanium

Tento konkrétní model je vyroben z titanu používaného v leteckém průmyslu, 16 hodin leštěný pomocí speciálně vyvinuté technologie, díky které nabírá na vzácnosti. V limitované edici bude vyrobeno pouze 555 kusů, kde každé zařízení obdrží své vlastní jedinečné číslo. Výrobce tvrdí, že ve skutečnosti je přístroj výsledkem hodně tvrdé práce a kus přesně vyleštěného titanu pochází od jednoho vysoce kvalifikovaného řemeslníka.

Základní specifikace Gresso Cruiser Titanium:

  • Rozměry: 121 x 46 x 12 mm
  • Hmotnost: 106 g
  • Displej: 2-palcový TFT, 262 144 barev
  • Rozlišení: 240 x 320 pixelů
  • Operační systém: Symbian S40
  • Interní paměť: 30 MB, rozšířitelná MicroSD na 2 GB
  • Fotoaparát: 2MPx
  • Baterie: Li-ion 860 mAh

Celý výrobní proces zahrnuje devět etap, kde v prvních šesti telefon absolvuje proces leštění, následně tři fáze ručního leštění s různými brusnými pastami, což vytvoří lesklý kotoučový efekt. Gresso jsou schopni vytvořit hluboce černé barvy prostřednictvím unikátní tónovací technologie, displej z pevné temperované desky skla projde 800 °С a poté rychlým ochlazením docílí zvýšení pevnosti. Co se týče tlačítek, ty jsou celé z oceli a každé z nich ručně leštěné.

K výrobě jednoho kusu je celkem údajně potřeba 52 hodin ruční práce, takže nebude žádným překvapením cenovka začínající na 2500 dolarech (tj. v přepočtu 47 200 Kč).

Gresso Cruiser Titanium

Zdroje: intomobile.com, luxury.gresso.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Nepřipadá mi to jako dobrej tah. Symbian je už mrtvej…

Nedochází vám že lidé kteří tyto telefony kupují nerozlišují co je v tom za systém. Je jim to vlastně uplně ukradený. Náhodou za ten symbian mají plus. Lepší systém pro tlačítkový telefony asi neexistuje.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat