Uvede letos Apple nový iPhone Math s 4,8″ displejem?

Uvede letos Apple nový iPhone Math s 4,8″ displejem?
2013-01-21T09:30:28+02:00
• 21. 1. 2013

Aby těch zvěstí kolem společnosti Apple nebylo málo, tak internetový server Apple Insider uveřejnil zprávu, kde uvádí, že bychom se letos mohli dočkat celkem tří nových modelů iPhonu.  Nedávno jsme psali o tom, že Apple chystá modernizovaný model iPhone 5S, u kterého by hliníkový materiál měl nahradit polykarbonát a měl by se dodávat v šesti barevných provedeních. Dále se pak počítá s levnější variantou, u které by mělo být hliníkové tělo nahrazeno levnějším materiálem z plastu, ale zřejmě se takto nestane.

Nejnovější zvěsti s odkazem na dodavatelské zdroje uvádí, že by dvojici nových telefonů mohl doplnit ještě jeden a to zásadně odlišný. Mělo by se jednat o iPhone s prozatím opatrným označením – Math. Nejvýraznějším prvkem, který by mohl doznat velikých změn, by měl být displej, jehož úhlopříčka by dle informací měla činit nezvyklých 4,8“. Tento rozměr displeje by byl opravdu velikým krokem ve vývoji celé řady. Bližší technické specifikace nejsou v tuto chvíli známy, nicméně se proslýchá, že by iPhone Math měl disponovat kvalitním fotoaparátem, který by měla dodávat společnost Largan Precision.

Zdroj: appleinsider.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat