Neznámé zařízení od HTC – jedná se o M7? aktualizováno

Neznámé zařízení od HTC – jedná se o M7? [aktualizováno]
2013-01-28T14:11:09+02:00
• 28. 1. 2013
2

Již nějakou dobu se spekuluje o HTC M7, jenž má být top modelem na tento rok. Prozatím se na internetu objevovaly jen technické specifikace, které se zas tak moc neměnily. Většinou udávaly, že se bude jednat o první mobil, jehož úhlopříčka bude mít 4,7 palce a přesto získá Full HD rozlišení. Tímto by se jednalo o model s displejem o nejvyšší hustotě pixelů. Prozatím jsme mohli vidět nejrůznější rendery, které většinou nemůžeme brát zcela vážně. Nyní se ale objevilo neznámé zařízení na fotkách a podle portálu Android Police se jedná o M7.

Samozřejmě se může jednat jen o nějaký podvrh nebo o vylepšený model ze současné nabídky. Případně to může být prototyp dřívějších modelů. Za posledních několik hodin se fotografie rozšířily po celém internetu a mnohé weby hledají kdejaký náznak o jejich pravosti. Web The Verge si všiml času na widgetu hodin, podle kterého určili, že by dané zařízení mělo být vyfoceno někde v Taiwanu 21. ledna. Takže to bylo jen před pár hodinami.

Pokud jste pozorní, tak jste si mohli všimnout uspořádání navigačních tlačítek, které nejsou rozmístěny, jak to bývá zvykem. Šipka zpět zůstala na svém místě, ale došlo k prohození tlačítka „home“ a pro vyvolání nabídky spuštěných aplikací. Je to poměrně neobvyklé a možná se nejedná ani o finální verzi systému. Ten by měl mít nadstavbu HTC Sense 5.0, což by měly dokazovat screenshoty, které doprovázejí tyto fotografie.

Konec konců se může jednat o variantu nějakého modelu pro zahraničního operátora. Zatím nelze nic přesně tvrdit a jasno se nám udělá asi až na veletrhu MWC v Barceloně, který je takřka za dveřmi.

Aktualizováno:

Nyní se objevily součástky tohoto modelu. Samozřejmě nikde není potvrzeno, že se skutečně jedná o HTC M7. S největší pravděpodobností si budeme jisti kolem veletrhu MWC, ale některé zprávy hovoří o tom, že k představení dojde ještě dříve.

Zdroje: theverge.com, androidpolice.com, pocketdroid.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

David Kološ

21. 1. 2013, 11:43

Podle známého zdroje, dříve pod účtem Football4PDA, nyní LlabTooFeR, by ani toto neměl být model M7, ale kdo ví :)

Roman Měšťan

21. 1. 2013, 11:00

Proč tolik místa pod tlačítky???

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat