Micromax A116 Canvas HD: Nový dual-SIM se čtyřjádrem

Micromax A116 Canvas HD: Nový dual-SIM se čtyřjádrem
2013-01-22T15:00:42+02:00
• 22. 1. 2013

První zařízení od tohoto zajímavého výrobce pocházejícího z Indie jsme měli možnost poznat před necelým půlrokem. Tehdy ukázal dvojici nadprůměrných chytrých telefonů, které byly vybaveny sloty pro dvě SIM karty. Utekla celkem krátká doba a Micromax se opět vrací na mobilní trh s novým modelem A116 Canvas HD.

Nástupce Micromax A116 Canvas HD nabídne především kvalitnější displej, který má HD rozlišení a dosahuje úhlopříčky 5 palců. Ten je vyroben technologií IPS a má hustotu pixelů 294ppi, což je citelné zlepšení ze 196 ppi. O výkon se postará čtyřjádrový procesor MediaTek MT6589 Cortex-A7 s taktem 1.2 GHz, 1 GB paměť RAM a grafický čip PowerVR Series5XT SGXMP. Telefon poběží na operačním systému Android ve verzi 4.1 Jelly Bean a navíc výrobce slibuje aktualizaci na Android 4.2 .

Je vybaven baterií o kapacitě 2100 mAh, 8MPx fotoaparátem, ale přední kamerka nabídne pouze VGA rozlišení. V základní výbavě na vás bude čekat prostor 4 GB, ale je zde možnost rozšíření o micro SD karty. Mezi další vlastnosti lze zařadit funkci dual-SIM, podporu 3G a GSM sítí, WiFi, Bluetooth nebo GPS. Prodej Micromax A116 Canvas HD startuje už příští měsíc v kamenných obchodech a internetových e-shopech s přívětivou cenovou hranicí nastavenou na 15 000 indických rupií, což v přepočtu vychází na 5 362 Kč.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat