Galaxy Note 2 a Optimus Vu prodejním hitem v Jižní Koreji

Galaxy Note 2 a Optimus Vu prodejním hitem v Jižní Koreji
2013-01-03T09:55:56+02:00
• 3. 1. 2013

S prodejností modelu Galaxy Note 2 od Samsungu to jde velmi dobře po celém světě a zdá se, že ani ve své rodné zemi na tom není zrovna nejhůř, jelikož společnost Samsung společně s LG vydaly zprávy, podle které každý ve svých řadách eviduje prodej miliontého tabletofonu v Jižní Koreji.

Ačkoliv se LG Optimus Vu nemůže řadit do jedné linie po boku Galaxy Note nebo dokonce Note II, protože jde o daleko populárnější zařízení, a to v domácím prostředí platí dvojnásob, tak i přesto se obě společnosti rozhodly pochlubit překročení miliontého prodaného zařízení.

Zařízení Galaxy Note II a Optimus Vu 2 byla uvolněna k prodeji v září loňského roku, ale pokud blíže nahlédneme k číslům společnosti LG, tak ti do svého milionu zahrnuly i první model Optimus Vu, což znamená, že Samsung v prodeji svého Galaxy Note II hravě pokryl obě zařízení od LG.

Společnost LG možná má aktuálně prodejní hity v podobě Nexusu 4 a Optimu G, ale pravdou je, že výrobky LG jsou všeobecně méně populární na celosvětovém trhu než ty od Samsungu.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat