Full HD displej v další generaci Nexus 7?

Full HD displej v další generaci Nexus 7?
2013-01-30T08:47:40+02:00
• 30. 1. 2013

Nacházíme se v době, kdy se výrobci předhánějí v tom, kdo přijde se zařízením, které bude disponovat FULL HD displejem. Ten se tak pomalu, ale jistě stává poměrně běžnou záležitostí, alespoň u špičkových modelů. Některá zařízení jdou ještě dál za tuto magickou hranici a například Google se svým Nexus 10 nabídl rovnou špičkové zařízení s rozlišením 2 560 x 1 600 bodů. A právě u společnosti Google zůstaneme, jelikož se objevila informace o tom, že další generace Nexusu 7 by měla disponovat FULL HD displejem.

Nexus 7 druhé generace by se tedy měl dočkat lepšího displeje s rozlišením 1 920 x 1 080 bodů. Kromě této změny by mohlo dojít i na mírný upgrade a nový Nexus by si tak mohl oproti současnému modelu, co se technických specifikací týče, mírně polepšit. Kdo ví, třeba Google překvapí a nový sedmipalcový tablet vybaví nejnovější Nvidií Tegra 4. Operační systém Android bude zřejmě stále ve verzi Jelly Bean 4.2. Očekává se, že Google druhou generaci Nexus 7 představí na I/O konaném v květnu v San Franciscu.

Zdroj: pocketdroid.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat