Ditalix: vyzkoušejte si úžasné živé tapety pro Android

Ditalix: vyzkoušejte si úžasné živé tapety pro Android
2013-01-22T11:15:08+02:00
• 22. 1. 2013
1

Pokud si rádi zkrášlujete plochu na svém Androidu živými tapetami, možná by vás mohla zajímat novinka zvaná Ditalix, která se objevila na XDA Developers fóru. Živé pozadí pochází z dílny vývojáře ftgg99. Ditalix ale nejsou jen tak ledajaké tapety. Novinka přináší interaktivní prvky, díky kterým budou tapety reagovat na vaše doteky a budou se podle jejich intenzity měnit v reálný obraz.

Princip spočívá v jakémsi obrazci, který se skládá z jednotlivý segmentů tvořených čtvercovými, kruhovými a dalšími tvary, který se na základě dotýkání na displeji mění v reálný obraz. Dotekem se tyto segmenty rozpadají na menší a menší kousky, dochází k barevnému míchání, až se nám nakonec zobrazí výsledný obraz, a to celé se stále opakuje dokola. Chování motivů můžete poměrně detailně upravovat v nastavení aplikace.

Upravit lze rychlost animace, způsob, jakým se bude obraz měnit, světlost, hloubku atd. Jako pozadí můžeme nastavit jak přednastavený obrázek z galerie aplikace, tak jakýkoliv z naší fotogalerie umístěné v telefonu. Pokud si ale budeme chtít vybrat svůj vlastní motiv, musíme za tuto funkci zaplatit. K dispozici jsou rovněž další zajímavá témata, která jsou ale také za poplatek. Vývojář nabízí ještě jednu možnost hodnou pozornosti. Pokud se budete chtít podělit o svůj vyladěný motiv, můžete jej zaslat tvůrci, který jej začlení do aplikace. Ditalix je ke stažení na Play Store zdarma. Připlatit si budete muset v případě dalších rozšíření.

 

logo-app Ditalix Live Wallpaper Suite Fahrbot Zdarma ANDROID

Zdroj: forum.xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat