ZTE Grand S – nejtenčí phablet na snímcích

ZTE Grand S – nejtenčí phablet na snímcích
2012-12-28T13:30:07+02:00
• 28. 12. 2012
1

ZTE se snaží prosadit se mezi top výrobci smartphonů. Prozatím si tuto firmu mnozí zařazují mezi ty výrobce, kteří zaplavují trh levnějšími mobily. Samozřejmě již nyní můžeme v jeho nabídce najít opravdu povedené kousky a příští rok se jich asi objeví ještě více. Již jsme vás informovali o modelu Grand S, ale nyní máme k dispozici více fotografií a specifikací.

Hned na začátek vás asi zklamu, jelikož tento model si chce opět utrhnout nějaké to nej. V první řadě se má jednat o nejtenčí phablet na  trhu. To znamená, že displej má úhlopříčku 5 palců a disponuje rozlišením Full HD. Údaj o tloušťce je až zarážející, jelikož dosahuje na hodnotu 6,9 mm. Díky těmto hodnotám si opravdu může vysloužit pojmenování jako nejtenčí pádlo.

Nebude se jednat o nějak pomalý mobil, jelikož je použit čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon S4 s taktem 1,5 GHz. Velikost paměti RAM je stanovena na 2 GB. Bohužel neznáme hodnotu vnitřního úložiště. Zajisté vás zajímá velikost baterie a zde vás také nepotěšíme. Tenkost se odrazila na kapacitě, která je pouhých 2 500 mAh.

Další zajímavostí je už jen zadní kamera, která má 13 MPx. Prozatím se proslýchá, že cenovka bude stanovena na 450 dolarů, ale nejedná se o nic oficiálního. Pokud se podíváme na nedávno uvedený model ZTE Nubia Z5, tak jde spíše o levnější variantu. K uvedení dojde na veltrhu CES 2013 v Las Vegas. Zaujal vás tento model?

Zdroje: slashgear.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Přímo na obrázku znázorňujícím tloušťku je slot na MicroSD vidět.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat