UMEOX A936 je další povedený Android z Číny

UMEOX A936 je další povedený Android z Číny
2012-12-31T10:34:44+02:00
• 31. 12. 2012

Už jsme si tak nějak zvykli, že se v poslední době v Číně rodí mnoho vydařených telefonů a tabletů. Mnoho z nich se bohužel nepodívá za čínské hranice. Zbývá nám mnohdy jen obdivování a můžeme si říkat, jak by bylo příjemné mít takové produkty i u nás.

Dalším z povedených kousků za příjemnou cenu je telefon značky UMEOX nesoucí označení A936. Jedná se o designově vybroušený kousek s Androidem. Tento telefon je osazen dvoujádrovým procesorem s taktovací frekvencí 1 GHz a je vybaven operační pamětí RAM 1 GB. Výkonnostně se tedy jedná o vyšší střední třídu. Vnitřní uživatelská paměť čítá 4 GB a je rozšířitelná díky slotu pro SD kartu.

O zobrazení se stará 4,7“ displej značky Sharp s rozlišením 1280 x 720 pixelů. Telefon je dále vybaven zadní kamerou s rozlišením 8 MPx a přední kamerkou s rozlišením 3 MPx. Bateri má kapacitu 1700 mAh a co se týče operačního systému, tak tím je Android 4.0 ICS. Tloušťka tohoto elegána činí příjemných 8,9 mm. UMEOX A935 by měl být dostupný v Číně ve třech barvách a prodávat by se měl v přepočtu za 300 USD.

Zdroj: pocketdroid.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat