Sprint neprodal zákazníkovi iPhone 4 kvůli jeho tlustým prstům

Sprint neprodal zákazníkovi iPhone 4 kvůli jeho tlustým prstům
2012-12-27T12:30:53+02:00
• 27. 12. 2012

Jeden z největších amerických operátorů, společnost Sprint, svým zákazníkům namísto jablečného iPhonu 4 doporučuje koupi modelu Galaxy S3 od Samsungu, a to dokonce velmi nevybíravým způsobem. Ačkoliv si většina může myslet, že Sprint jako výhradní prodejce bude především doporučovat nákup iPhonu, opak je pravdou. Jeden ze zákazníků odešel ze značkové prodejny s nepořízenou a neváhal se s ostatními podělit o zajímavou situaci na internetu.

Dlouholetý zákazník jménem Alex šel do značkové prodejny Sprint, aby mu byl právem zdarma vyměněn jeho rozbitý iPhone 4 za nový kus. Přestože nárok na tuto výměnu měl, tak jeden z prodejců amerického operátora Sprint mu odmítl vydat nové zařízení hned z několika důvodů. Prvně prodejce vyjmenoval nedostatky, jako je špatná výdrž baterie nebo jeho malá velikost oproti dnešním zařízením.

Následným pojmenováním, že je to „opravdový kus h***a“ vše zakončil tím, že jsou jeho prsty příliš tlusté pro takový telefon a měl by dostat Galaxy S3 od Samsungu. Alex tedy odešel otrávený z jeho postoje a tónu povýšenosti a navíc bez telefonu v ruce. Nakonec by raději měl rozbitý telefon, než se muset smířit s tak hrubou osobou.

Co říkáte na takový přístup prodejce? Zažili jste někdy podobný u některého z našich operátorů? Osobně bych takový postoj u tak významného amerického prodejce, kde musí každý projít nespočetnými školeními, aby se dostal právě na takovou pracovní pozici, nečekal.

Zdroj: tomshardware.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat