Panasonic P-02E: naděje pro potápějící se loď?

Panasonic P-02E: naděje pro potápějící se loď?
2012-12-27T13:45:04+02:00
• 27. 12. 2012

Japonská společnost Panasonic se již delší dobu potýká s existenčními problémy. O problémech, které se společnost pokouší řešit, jsme vás již informovali. Panasonic s problémy bojuje také díky velice silným konkurentům, jakými jsou Samsung, Apple nebo LG. Jak se zdá, situace se zatím nemění, ale nyní se objevily informace o smartphonu Panasonic P-02E, který by mohl být jistou nadějí. Tento telefon by se měl svou výbavou řadit do kategorie High-End.

Co se technické specifikace týče, parametry jsou velice podobné jako u konkurence. O zobrazení by se mohl postarat 5″ displej s rozlišení 1920 x 1080 pixelů, čtyřjádrový procesor Snapdragon S 4 s taktem 1,5 GHz. Telefon by měl být vybaven Wi-Fi, Bluetooth, GPS. Podporovány by měly být NFC a LTE. To celé by měl doplňovat operační systém Android Jelly Bean 4.1.2. Je dost pravděpodobné, že tento telefon bude určen jen pro Japonský trh a do Ameriky či Evropy se vůbec nepodívá.

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat