Samsung Mobile Beam Projector pro smartphony a tablety

Samsung Mobile Beam Projector pro smartphony a tablety
2012-12-03T09:30:54+02:00
• 3. 12. 2012

Samsung si neustále pohrává s možností využití projektoru v mobilní sféře a můžeme zde najít třeba smartphone Galaxy Beam. Pokud se vám ovšem nelíbí jeho specifikace, tak jste zatím měli omezené možnosti výběru. Nyní se v Asii objevila novinka nesoucí název Samsung Mobile Beam Projector, která je doplňkem pro váš smartphone, tablet nebo i notebook/PC.

Jedná se o malý přenosný projektor, ke kterému můžete připojit jakékoliv zařízení, jež podporuje standard MHL/HDMI. Z toho již můžete tušit, že přenos obrazu bude zajišťován výhradně skrze kabel. Bohužel zde neexistuje bezdrátové řešení. Zajisté vás bude zajímat, jaký obraz získáte z této malé krabičky. Bohužel rozlišení dosahuje na nHD, což je pouhých 640 x 360 pixelů. Projektor má výkon 20 lumenů a energii mu bude dodávat baterie o kapacitě 1650 mAh.

Na zadní straně najdeme konektor pro dobíjení, indikátor, vypínač, MHL HDMI vstup a také HDMI výstup. Bohužel u poslední položky zde nejsou specifikace. Tento malý drobeček dokáže fungovat na jedno dobití přibližně 2 hodiny, a tak se spíše hodí jako náhradní řešení pro prezentace. Pro sledování filmů není příliš dobře vybaven. Samsung slibuje, že zde bude podpora i pro některá zařízení od HTC nebo LG. V tuto chvíli neznáme kompletní dostupnost anebo cenovou kategorii. Jak se díváte na toto přenosné řešení? Využili byste jej?

Zdroj: sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat