Note II s baterií o kapacitě víc jak 6000 mAh

Note II s baterií o kapacitě víc jak 6000 mAh
2012-12-03T10:45:06+02:00
• 3. 12. 2012
1

Většina dnešních smartphonů nemá dostatečně velkou kapacitu baterie a jsme tak nuceni dělat protiopatření. Někteří si pořizují druhou baterii, kterou jednoduše vymění, pokud je k tomu mobil uzpůsoben. Jiní musí sáhnout po externí nabíječce. Nyní se objevily dvě neoficiální externí baterie pro Samsung Galaxy Note II.

Při testování tohoto pádla jsem si vůbec nemohl stěžovat na výdrž na jedno nabití, jelikož obsahuje baterii s kapacitou 3 100 mAh. Pokud i tak chcete ještě větší porci energie, můžete se těšit na baterii od společnosti Mugen, která disponuje 6 400 mAh. To už je pořádná dávka, ale má své jedno velké ale. Nesmí vám záležet na tloušťce Note II. V tomto případě naroste a z obyčejného pádla se stane téměř cihla. Nesmím zapomenou na pěkný stojánek, díky kterému si můžete mobil postavit v landscape módu třeba na stůl. Cenovka by se měla pohybovat kolem 100 dolarů.

Pokud nechcete čekat na oficiální uvedení, v tuto chvíli se nachází na Amazonu konkurenční produkt. Ten je od společnosti Hyperion a je nabízen ve dvou barevných provedeních – bílém a černém. Kapacita je menší, ale stejně úctyhodná. Nabídne totiž 6 200 mAh.

V tuto chvíli jsou obě varianty nabízeny za cenu kolem 15 dolarů, což je až trochu podezřelé. I v tomto případě ztratí Note II na tenkosti. Co říkáte na tyto možnosti?

Zdroj: droid-life.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Milan Tadial

3. 12. 2012, 18:14

Ako alternativa pre cestovanie je to super. Sú situácie, že veľká výdrž bez nabíjačky má vyššiu prioritu ako „Módna linia“ štíhleho pásu. Je skvelé od Samsungu, že dáva možnosť výmeny batérie.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat