Philips: 4 líbivé reprostanice s Lightningem

Philips: 4 líbivé reprostanice s Lightningem
2012-12-07T11:08:21+02:00
• 7. 12. 2012
1

Společnost Philips právě včera na speciální akci představila čtyři nové reprodukční stranice se zabudovanou nejnovější koncovkou pro produkty kalifornské společnosti Apple. Pomocí Lightning konektoru tak budete moci spojit svůj iPhone 5, iPad Mini, iPad 4. generace nebo nový iPod s představenými reproduktory od zmíněného výrobce.

Philips Lifestyle Music System (DCM2067)

Elegantní, tenké provedení bude zapadat do každého moderního interiéru. Zařízení s Lightning konektorem podporuje přehrávání oblíbené hudby a nabíjení Apple produktů, dále také poslouží jako CD přehrávač a FM rádio. I přes své malé rozměry dodává systém až 20W výkon a měl by tak nabídnout vynikající zvuk.

Philips Portable Docking Speaker (DS7580)

Tenké a kompaktní zařízení, které se vejde do každé tašky, je vybaveno technologií Philips wOOx, díky níž si více užijete hlubokých a bohatých basů. Tato technologie vylaďuje reproduktorové ovladače, zajišťující plynulý přechod mezi nízkými a vysokými frekvencemi. Zabudovaná baterie vydrží kolem 8 hodin, což znamená, že si budete moci vlastní hudbu vychutnat, ať jste kdekoliv.

Philips Room to Room Docking Speaker (DS3205)

Reprodukční zařízení disponuje vysoce kvalitními neodymovými reproduktory, které slouží pro lepší odezvu basů a čistý, vyvážený a kvalitní zvuk.

Philips Bedroom Docking Speaker (DS1155)

Zajímavý design o 360 stupních poskytuje bohatý všestranný zvuk nejen pro vaši ložnici. Hodiny na displeji reproduktoru se automaticky synchronizují s hodinami na vašem Apple zařízení. Na zadní straně zařízení naleznete také klasický USB port, pro snadné nabíjení ostatních mobilních zařízení.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Samozřejmě. Vyjde nový konektor pro iPhone a hned je tuna příslušenství. Android má většinou konektor typizovaný na microUSB a jakéhokoliv příslušenství v podobě repráků je pět a půl. Na něco podobného už čekám dobu a stále nic. 

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat