Bude mít Samsung Galaxy S IV revoluční nerozbitný displej?

Bude mít Samsung Galaxy S IV revoluční nerozbitný displej?
2012-12-07T10:34:10+02:00
• 7. 12. 2012
2

Jak se zdá z informací, které se čas od času objevují na internetu, Samsung se snaží urychlit uvedení očekávaného modelu Galaxy S IV na trh. Jak jsme vás již informovali, Samsung spustil  projekt J, který by měl zaštítit vývoj další generace Galaxy S. Podle, prozatím, posledních informací, které se podařilo odchytit, by měl být nový Galaxy S IV uveden v příštím roce v dubnu, tedy o měsíc dříve než současný model Galaxy S III. Nyní se objevily nové zvěsti o tom, že by nový Galaxy S IV mohl disponovat průlomovým nerozbitným displejem, který by mohl být založen na bázi skleněného substrátu obsahujícího plastické materiály, a tím by bylo krycí sklo flexibilnější a méně křehké. Zdá se tedy, že Samsung chce být opět nějaký ten krok před konkurencí a vynakládá veškeré úsilí na to, aby si udržel vedoucí pozici mezi technologickými leadery a inovátory. Toto koneckonců potvrdil tím, když oznámil zahájení vývoje OLED technologie, která by měla být použita v příští generaci flexibilních super displejů.

Kolem připravovaného a netrpělivě očekávaného Galaxy S IV se toho šušká hodně a stále se jen můžeme domnívat, jaká bude finální podoba telefonu a jaké budou konečné technické specifikace. Prozatím poslední uniklé informace hovoří o tom, že by nový Galaxy S IV měl pohánět výkonný čtyřjádrový procesor, telefon by mohl být vybaven větším a výkonnějším FULL HD displejem o velikosti 4,99″ s hustotou 441 ppi (jen pro srovnání Galaxy S III disponuje 306 ppi a iPhone 326 ppi) a 13MPx fotoaparátem. Jak se zdá, Samsung se i přes to, že musí čelit patentovým obviněním ze strany Apple, nezastavuje ve svém vítězném tažení. Jsme moc zvědavi, čím nás překvapí v příštím roce, protože Galaxy S IV, jak se zdá, nebude jediným telefonem z nabídky tohoto korejského výrobce, který bude ve středu zájmu příznivců mobilních technologií.

Zdroj: reuters.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Martin Mach

10. 12. 2012, 9:45

……s baterií 2200mAh.

už se těšim

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat