Objednejte si jídlo s aplikací DameJidlo.cz

Objednejte si jídlo s aplikací DameJidlo.cz
2012-12-15T10:11:31+02:00
• 15. 12. 2012
1

Každý z nás se často vracívá vyčerpaný domů po těžkém pracovním dnu a navíc většinou s prázdným žaludkem. Jestliže se chcete vyhnout zdlouhavému vaření nebo čekání na teplé jídlo v restauraci, tak jedním z možných řešení může být nová aplikace s názvem DameJidlo.cz, která vyšla ze stejnojmenné internetové služby. Je dostupná pro chytré telefony s operačním systémem Android a iOS, kde ji momentálně naleznete mezi nejstahovanějšími.

Jen pomocí několika kliknutí si jednoduše můžete jídlo objednat a ve zvolený čas na předem určené místo si nechat doručit objednávku. Nezáleží jestli jste v kanceláři či doma, objednané jídlo vám doručí takřka kamkoli. Stačí do aplikace zadat ulici a následně se vám zobrazí nejbližší dostupné restaurace a rozvory, které vám jídlo doručí.

„Vytvořili jsme uživatelsky přívětivou aplikaci, která poskytuje našim zákazníkům rychlou cestu k objednání jídla, ať jsou kdekoliv. Primární je pro nás jednoduchost a přehlednost, proto aplikace nabízí nativní ovládání s možností filtrování restaurací,“ řekl Tomáš Čupr, zakladatel DameJidlo.cz.

Samotné restaurační provozovny jsou řazeny podle hodnocení předešlých zákazníků a najdete jich v nabídce přes 250, přičemž každým týdnem jejich počet vzrůstá. V rámci věrnostního programu každý zákazník automaticky získává 5 % z hodnoty objednávky v kreditech na další objednávku.

logo-app DameJidlo.cz Tomas Cupr Zdarma ANDROID logo-app Dáme jídlo Developer Zdarma iOS

Zdroj: TZ

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

 Achjo, tenhle clanek ctu uz po pate na ruznych webech. To neumite nikdo nic jineho nez prejimat z jinych zdroju? To takhle tu aplikaci vyzkouset, objednat jidlo a napsat sve zkusenosti? TREBA!

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat