LG představí na CESu 5″ telefon a 7″ tablet s Full HD

LG představí na CESu 5″ telefon a 7″ tablet s Full HD
2012-12-30T11:10:17+02:00
• 30. 12. 2012

Veletrh CES v Las Vegas patří mezi jedny z nejočekávanějších akcí. Výrobci  zde předvádí nejnovější a nejlepší zařízení pro nový rok a ani letos tomu nebude zřejmě jinak. Nadcházející ročník bude obzvlášť bohatý na modely mobilů s displeji, které budou mít 5 palců a rozlišení Full HD. Ani společnost LG nebude výjimkou a má připravené své esa v rukávu.

Přestože korejská společnost LG už má ve svých řadách jeden 5tipalcový model, tak údajně na leden chystá premiéru dalšího zařízení, tentokrát o velikosti 5,5 palců. Prozatím není známo více podrobností, pouze víme, že displej nabídne hustotu pixelů 403 ppi  a bude mít „skoro“ Full HD rozlišení (1920 x 1200). V tuto chvíli najdeme na trhu již několik mobilů a phabletů s podobnými parametry, ale LG chce nalákat na kvalitnější displej.

Nový chytrý telefon nebude jedinou novinkou. Svého odhalení se dočká i tablet s operačním systémem Android, který podle prvních známých specifikací nabídne 7palcový displej s 324 ppi a taktéž s Full HD rozlišením. Tím by mohl vybočit z řady v této kategorii, jelikož u tohoto rozměru jsme spíše zvyklý na HD.

V neposlední radě se také proslýchá, že společnost LG momentálně připravuje 4,7palcové zařízení, jehož dominantou bude pouhý 1mm tenký rámeček. Mělo by se blížit podobností k  Nexus 4 a Optimus G, ale s největší pravděpodobností ještě s užším tělem. Zřejmě se můžeme těšit na opravdu zajímavé kousky, ale asi nepotěší příznivce mobilů s menším displejem.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat