LG chystá smartphone s FullHD displejem

LG chystá smartphone s FullHD displejem
2012-12-07T09:02:20+02:00
• 7. 12. 2012

Nedávno jsem tak trochu předvídal, že rok 2013 bude patřit displejům s extrémním rozlišením displeje. V tuto chvíli v této kategorii můžeme nalézt HTC J Butterfly nebo Oppo Find 5. Zřejmě své zástupce plánuje i Samsung, ale nyní se objevují první informace o protivníkovi z firmy LG.

 

Veškeré informace jsou dostupné z uniklého benchmarku, který jasně říká, že novinka bude disponovat pětipalcovým displejem s rozlišením 1920 x 1080 pixelů. Model zatím nese označení E940 a zřejmě se bude jednat o vylepšenou variantu Optimu G, který se jinak značí jako E970. Například Nexus 4 je znám jako E930, takže novinka by mohla být na pomezí mezi oběma modely.

Bohužel samotná data z testu nijak neprokazují celkový výkon smartphonu. Víme jen, že procesor bude mít taktovací frekvenci 1,5 GHz, ale nevíme, jestli se bude mít dvě, nebo čtyři jádra. Něco může napovědět grafika Adreno 320, ale ta se nachází u obou variant. Navíc mohu jen dodat, že v současnosti je vybaven Androidem Jelly Bean 4.1.2.

Zřejmě se jedná o rychlou odpověď na konkurenční „pádla“ s hustotou pixelů na takové úrovni, že vás to již nemusí zajímat. Jednotlivé body prostě neuvidíte. Nyní si stačí počkat na první veletrh, kde se novinka představí a bude se snažit zaujmout displejem. Těšíte se?

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat