HTC M7 – další smartphone z Tchaj-wanu

HTC M7 – další smartphone z Tchaj-wanu
2012-12-06T09:35:13+02:00
• 6. 12. 2012

HTC se zřejmě nechce zastavit a již nyní připravuje další novinku pro nadcházející rok. Zatím nese název HTC M7, ale s nějvětší pravděpodobností se jedná jen o kódové označení. K uvedení by mělo dojít během prvního kvartálu 2013 a zřejmě si zažije svůj debut na veletrhu MWC, nebo CES. Prozatím jsou informace o specifikacích poměrně chudé, ale poukazují na nový směr, kterým se tento výrobce chce vydat.

Mnozí z vás se těší na HTC DLX (J Butterfly), ale dle posledních informací se do Evropy jen tak nedostane. Zřejmě pro nás bude určen právě model HTC M7, který bude disponovat stejně velkým displejem. To znamená, že se můžete těšit na pětipalcovou úhlopříčku, ale již bez FullHD rozlišení. U tohoto modelu najdeme „pouze“ HD. Může se nakonec jednat také o výhodu, jelikož by takový displej nemusel spotřebovávat tolik energie, ale záleží, jakou technologii HTC zvolí.

HTC Droid DNA / J Butterfly / DLX

Tento model bude poháněn procesorem od Qualcommu a bude se jednat o APQ8064, který zapadá do rodiny Snapdragon S4 Pro. Jedná se o čtyřjádrový procesor s jádry Krait a je vyráběn 28nm technologií. HTC M7 bude zřejmě vybaven také grafikou Andreno 320 a RAM o velikosti 2 GB. Na závěr zbývá jen dodat, že konstrukce bude unibody, kde poslouží hliník. Dle uniklých informací chystá tchajvanský výrobce 5 miliónů klusů tohoto modelu, z čehož se dá usuzovat, že by se mělo jednat o hlavní lákadlo celé firmy.

Zdroj: htcsource.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat