HTC v listopadu zastavil svůj propad

HTC v listopadu zastavil svůj propad
2012-12-07T14:00:45+02:00
• 7. 12. 2012

Jestliže jste již nevěřili ve zlepšení finanční stránky tohoto tchajwanského výrobce, tak vás překvapíme informací, kterou včera společnost vypustila na veřejnost. HTC, potýkající se delší dobu spíše v červených číslech, odhalilo své tržby za měsíc listopad, kde lze konečně pozorovat první vzestup o úctyhodných 23 %!

Společnost tak svůj 4měsíční pokles zastavila, čemuž možná pomohlo představení první dvojice chytrých telefonů s operačním systémem Windows Phone 8, a to s označením 8X a 8S. HTC taktéž vypustila do mobilní světa oživenou vlajkovou loď One X+, ale dostupnost byla ve značné míře omezená, takže není zcela jasné, zda se její prodej nějak výrazně promítl na vzestupu.

HTC DNA má být dalším zařízením s operačním systémem Android, které by se mohlo podílet na pozitivním výsledku a jeho představení je naplánováno pouze pro zámořského operátora Verizon, jehož sklady s tímto modelem budou omezené.

Tyto údaje nevěstí nic dobrého pro Windows Phone 8 a Microsoft, který doufá, že dosáhne významné návratnosti nejnovější verze svého mobilního operačního systému.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat