Apple iPad páté generace možná již v březnu 2013

Apple iPad páté generace možná již v březnu 2013
2012-12-25T09:01:06+02:00
• 25. 12. 2012
2

Zdá se, že společnost Apple nezahálí a chce udržet krok s konkurencí, která chrlí jeden produkt za druhým. Trh s tablety stejně jako se smartphony raketově roste a hlavně čínská produkce začíná chrlit opravdu špičkové modely za velice přijatelné ceny. Na japonském blogu Macotakara se objevily zvěsti o tom, že Apple plánuje uvést iPad páté generace již příští rok v březnu.

Spekuluje se o tom, že by nový iPad měl být tenčí a lehčí a celkově by se měl inspirovat designem svého menšího bratříčka iPadu Mini, který slaví obrovské úspěchy, čímž tak trochu zastínil samotný iPad. Vzhledem k tomu, že by vydání nové generace iPadu následovalo zhruba půl rok po uvedení čtvrté generace, může tento krok znamenat to, že se Apple bude snažit zkrátit dobu mezi uváděním nových modelů. To by vzhledem k vysoce aktivní konkurenci dávalo smysl. Každopádně se necháme překvapit.

Zdroj: appleinsider.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Tak jestli bude Apple chrlit jeden model za druhým, může se rozloučit s cenami, které se snaží držet hlavně v Evropě a zároveň ztratí svou exkluzivitu, kdy každé uvedení nového modelu je provázeno s napětím a velkým očekáváním, jelikož Tim a jeho tým se snaží přinést vždy něco málo nového. Podle mě frekvence jednoho roku je zásadní a je třeba se jí držet, vždyť zatím nejsou schopni ani vyrábět a poptávku uspokojit do 4 měsíců :-)

Apple napíše že to je „2x faster“ a najdou se idioti, kteří to jen proto koupí i za onu vysokou cenu, ačkoliv mají doma starší iPad, který jim ve všech ohledech dostačuje… :-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat