Anomaly Korea bude ještě před Vánocemi aktualizováno

Anomaly Korea bude ještě před Vánocemi [aktualizováno]
2012-12-21T05:59:57+02:00
• 20. 12. 2012

Studio 11 Bit nám připravuje druhý díl své populární hry Anomaly Warzone Earth. Tento díl byl hodně oceňován a sami si ho můžete vyzkoušet za přibližně 70 Kč z Google Play Store. Na systém iOS vyšel o půl roku dříve, ale jeho prodejnost se za tu dobu nezmenšila. Hodnocení tomu také odpovídá. Pokud hru neznáte připomeňte si ji tímto trailerem.

Jak vidíte, je to skvěle graficky zpracovaná Tower Defence hra, která je trošku jiná než ostatní. Vy máte za úkol projít a ne stavět, jak to bývá u většiny her tohoto žánru. Právě proto se tak odlišuje od ostatních. Cílem je, aby přežilo co nejvíce vašich jednotek, k čemuž vám pomáhají různé pomůcky, jako jsou kouřové clony či jiné bránící systémy.

Právě tímto se hra proslavila a právě proto očekáváme i pokračování. To nese název Anomaly Korea. Ještě hezčí grafika a více akce, to jsou ty hlavní atributy, kterými se druhý díl bude lišit od prvního. Také tato hra přinese nových 12 misí, které vás zabaví na dlouhé hodiny hraní. Dále se připravte na nové speciální jednotky a různá další vylepšení již zmíněných krycích systémů. O novém Art of War módu se bohužel nic neví, ale podle mého odhadu to bude online mód a budete soupeřit s jinými hráči například o čas. Podívejte se na trailer hry Anomaly Korea, která by měla vyjít tento rok ještě před Vánoci.

logo-app Anomaly Warzone Earth HD 11 bit studios 1,00 US$ ANDROID

Zdroje: 11bitstudios.com, androidauthority.com

 Aktualizováno:

Hra je již k dispozici na Play Store za cenu 70 Kč. K dispozici je také pro iOS zařízení.

logo-app Anomaly Korea 11 bit studios 1,00 US$ ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat