Will.i.am představuje příslušenství i.am+ pro iPhone

Will.i.am představuje příslušenství i.am+ pro iPhone
2012-11-29T15:37:57+02:00
• 29. 11. 2012
1

Will.i.am je umělec ze skupiny Black Eyed Peas a asi by vás nenapadlo, že tento člověk se bude nějakým způsobem angažovat v mobilním průmyslu. Včera došlo ke změně a představil příslušenství nesoucí název  i.am+, které je určené jen pro iPhone. Asi vás na těchto novinkách překvapí cena a jejich využití.

i.am+ je série 4 příslušenství pro iPhone 4 a 5, ale v tuto chvíli budou dostupné jen pro starší generaci iOS zařízení. Jedná se prakticky jen o vylepšení mobilu do stavu fotoaparátu. Nejde ale jen o nějaké čočky, které vám nabídnou trochu více, než současné doplňky, jež najdete na trhu. Na fotografii níže můžete vidět základní verzi  foto.sosho C.4, díky které se změní iPhone 4 (4S) do podoby téměř běžného foťáku.

Tato verze bude stát 199 liber a v základním balení budete mít navíc optiky v provedení standard, makro a rybí oko. Navíc budete mít k dispozici i běžnou spoušť pro focení a možná lepší uchycení při pořizování snímků. Další verzí je foto.sosho V.4, která bude mít navíc QWERTY klávesnici v trochu menším provedení s cenovkou 299 liber. Nyní se již můžete podívat na obě verze na následujícím videu.

Jak jsem již zmiňoval, tak jsou celkem 4 varianty a zbývající dvě zatím nejsou k dispozici. K představení by mělo dojít až začátkem příštího roku, ale tentokrát nás ohromí trochu jinými specifikacemi. Získají totiž vlastní 14MPx senzor, díky kterému budete údajně moci pořizovat ty nejlepší fotografie. V tuto chvíli bohužel není k dispozici ani funkční prototyp. Tyto dvě varianty foto.sosho V.5 a L.5 budou určeny jen pro iPhone 5.

Navíc se nejedná jen o příslušenství, jelikož bude k dispozici i aplikace se zabudovanými filtry a dalšími funkcemi. Bohužel i já se musím ptát stejně jako redaktor na videu, proč by si někdo kupoval tak drahé příslušenství. Zatím to vypadá spíše na módní doplněk za pořádný peníz. Používáte vůbec nějaké rozšíření u svého smartphonu, díky kterému máte třeba efekt rybího oka nebo něco podobného?

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Miroslav Gajan

29. 11. 2012, 21:23

Will.I.am je celkom známy geek myslím si že aj dosť to o ňom vie :D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat