Nexus 4: víme cenu a termín uvedení na český trh

Nexus 4: víme cenu a termín uvedení na český trh
2012-11-29T18:32:51+02:00
• 29. 11. 2012
8

Dle zprávy, která se objevila na stránkách českého zastoupení společnosti LG, je již znám orientační termín, kdy by měl být Nexus 4 uveden na český trh a rovněž je zde zmiňována orientační cena, za kterou se bude prodávat. Podle sdělení společnosti LG by měl být netrpělivě očekávaný Nexus 4 uveden na trh během druhého až třetího týdne v lednu 2013. Doporučená maloobchodní cena je stanovena v rozmezí 11 999 až 12 500 Kč.

Na našem trhu se dočkáme jen 16GB verze.  Nový Nexus 4 bude vybaven nejnovější verzí operačního systému Android Jelly Bean  4.2 a může se pochlubit vynikajícím výkonem díky čtyřjádrovému procesoru Qualcomm Snapdragon S4 s taktem 1,5GHz. Dále jej bude zdobit 4,7″  displej s rozlišením 1280 x 768 pixelů a ochranou Corning Gorilla Glass 2, výkonná grafická karta Adreno  320  a operační paměť RAM o velikosti 2 GB. Co se fotoaparátu týče, tak ten bude pořizovat fotografie v rozlišení 8Mpx  a bude umožňovat fotit 360° panoramata. Ve zprávě je uvedeno, že by Nexus 4 měl podporovat LTE síťě, nicméně tomu tak není a jedná se pouze o  chybu.

Zdroj: lg.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Tak Nexus 4 mě docela zklamal, hlavně cena a ten problém se zadním sklem, které praská :(
Takže asi zatím zůstanu u GN :)

Nám tu NEXUS bude prodávat LG, který ten telefon vyrobí cca za 7500. Google téměř za to samé koupí, a prodává téměř bez marže za 8k. Za ty střeva co tam mají nemůžeme čekat že ten telefon stojí výrobně okolo 3k. doporučená může být někde až o 1000 až 1500 méně, takže za 9500 se tady určitě po chvíli sežene.

Martin Novák

30. 11. 2012, 20:30

Prumerna marze na elektronice je u prodejcu do max. 10%. takze to natahlo LG nebo to google dotuje.

zmrdi zajeb…. fakt nepochopím ty český kun… fakt jen z člověka vytahat co nejvíc co jen to jde. Fakt co bych dal za ten Google Play…, nevíte kdybych si nějak sehnal ten mobil řekněme z Ameriky co by bylo třeba udělat aby mi fungoval tady jestli vůbec by fungoval ?

No tak to je teda pálka, na druhou stranu mi ulehčili rozhodování a tím pádem zůstávám u svého nynějšího GN :)

přitom kdyby byli dostatečně inteligentní a dali ho za 9,5-10k, tak si najde trojnásobek zákazníků a marže by byla vyrovnaná / vyšší.. holt opět idiocie zvítězila nad logikou

Jaroslav Dušek

29. 11. 2012, 19:59

No co dodat :-( Snad jenom – Už aby tady fungoval plnohodnotně Google Play.

to si dělaj srandu, originální cena je 8000 a u nás to o pět tisíc prodažej?! to už je fakt moc

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat