Slevy na dlani s aplikací AppSales

Slevy na dlani s aplikací AppSales
2012-11-18T14:00:14+02:00
• 18. 11. 2012

Máte rádi slevy a rádi testujete androidí aplikace? Pak jistě uvítáte AppSales, se kterou neprošvihnete akční nabídky jinak placených top aplikací.

logo-app AppSales ts-apps Zdarma ANDROID

Zamrzí pouze absence Widgetu, který by eliminoval nutnost spouštění samotné aplikace, abychom se podívali, jaké akce jsou aktuálně k mání. Také by pak uživatel nepotřeboval zapnutou notifikaci o nových akcích (viz ikona aplikace v notifikační liště [%]).

Po spuštění aplikace najdeme nahoře slide box s hot sales, tedy žhavými slevovými akcemi, které bychom neměli přehlédnout. Níže pak už nalezneme celou historii slev. Již skončené slevy jsou označeny ikonou Expired. V seznamu slev je také vidět počet stažení, hodnocení na Play store a také počet sledování. Tedy počet lidí, kteří sledují konkrétní slevu v AppSales.

Po výběru aplikace, která nás zaujme svou akční cenou, si jí rozklikneme. Zde vidíme základní informace o aplikaci. Máme zde možnost tuto slevu sdílet s přáteli, přidat ji do sledování, do oblíbených a také přidat komentář, vše pouze v rámci AppSales. Po kliknutí na tlačítko Get it for už budeme přesměrováni do Play Store, kde si vybranou aplikaci můžeme zakoupit. Tažením prstu doprava a doleva se pohybujeme mezi jednotlivými slevami.

Sledované aplikace, které nás zajímají, máme ve Watchlistu, kde se k nim můžeme snadno a rychle vrátit. Pro přidání aplikace do sledování stačí nasdílet ze standardního Play Storu do AppSales.

AppSales však nesleduje pouze aplikace, ale také hry. My si máme možnost nastavit, jaké kategorie her i aplikací nás nejvíce zajímají a AppSales nám bude nabízet pouze ty, které si zvolíme. Pak máme možnost si nastavit filtrování slev podle jejich výše a také podle počtu jejich stažení na Play store. Jak už jsem zmiňoval, lze nastavit, aby nás AppSales upozorňovalo na nové slevy v notifikační liště, a to ve vybraném časovém intervalu.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Petr Bělík

Jsem dvaadvacetiletý student a občasný bloger, zajímající se o nové IT trendy. Primárně pracuji na NTB s Win7, na stolním PC mi běží prim. Linux Mint. Ke konzumaci obsahu spouštím Google Chrome. Ke komunikaci mi slouží GTalk, Twitter a Google+. V terénu mi PC zastupuje Galaxy Nexus. Baví mě webdesign a mobilní technologie. Udělá mi radost kde jaký Gadget!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat