Nyko PlayPad: Nové ovladače pro Android zařízení

Nyko PlayPad: Nové ovladače pro Android zařízení
2012-11-10T15:59:00+02:00
• 10. 11. 2012

Jestliže jste vášnivými hráči na svých chytrých zařízení, mohla by vás zaujmout dvojice zařízení od společnosti Nyko, která se v těchto dnech pomalu dostává na trh s příslušenstvím. Jde o dvojici herních ovladačů výhradně pro operační systém Android.

Zmiňované novinky vznikaly ve spolupráci s Nvidií a nesou název PlayPad a PlayPad Pro. Svým potenciálním uživatelům mají přinejmenším zpříjemnit herní zážitek na mobilním zařízení. V případě spojení tabletu nebo smartphonu s televizorem by ovladače měly nahradit skutečnou herní konzoli, a to jak svým vzhledem, tak i dobrým pocitem z hraní.

Kromě fyzického hardwaru společnost také nabízí aplikaci Playground, která umožní hráči namapovat hru na jakoukoliv klávesnici a myš, čímž se hry stanou lépe ovládatelné než pomocí dotykových ovládacích prvků. Pro správné fungování musí váš telefon běžet alespoň na verzi Androidu 4.0 Ice Cream Sandwich a tablet na Androidu ve verzi 3.0 Honeycomb.

PlayPad je k dispozici v černé a bílé barvě. Verze Pro se bude zřejmě pouze lišit v provedení. Jsou zde na první pohled vidět ručky a již se tak více blíží klasické herní konzoli. Cena byla stanovena na 39,99 dolarů (tj. v přepočtu 798 Kč), a pokud vás toto příslušenství nadchlo na tolik, že byste si ho rádi pořídili, můžete tak učinit přímo prostřednictvím online obchodu společnosti Nyko.

Zdroj: intomobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat