Stane se Lenovo P770 králem ve výdrži?

Stane se Lenovo P770 králem ve výdrži?
2012-11-07T16:30:58+02:00
• 7. 11. 2012
1

V posledních dnech jsme vás informovali o technologiích, které by mohly pomoci k delší době provozu smartphonu na jedno nabití. Samozřejmě si  na tyto novinky budeme muset počkat a nyní nám nezbývá nic jiného než doufat na vzpamatování se výrobců. V tuto chvíli se náš zrak upírá na společnost Lenovo, která by mohla nabídnout opravdu zajímavý smartphone.

Než se dostaneme k dominantě novinky Lenovo P770, podívejme se na základní specifikace. Tento model nabídne dvoujádrový procesor MediaTek MT6577 s taktem 1,2 GHz a paměť 1 GB. Na zadní straně najdeme kameru s rozlišením 8 MPx a přední straně bude dominovat displej s úhlopříčkou 4,5 palce s rozlišením 960 x 540 pixelů. V základu má Android 4.0, ale již nyní se proslýchá, že by se nakonec do prodeje mohl dostat s verzí Jelly Bean 4.1.

Zatím žádná sláva, ale baterie zde doslova kraluje. Doposud jste mohli obdivovat smartphone RAZR Maxx od  motoroly, který má kapacitu 3300 mAh. Lenovo P770 má, podle uniklých informacích a fotografie, baterii s kapacitou 3 500 mAh. To není vše. Dokonce by se měl objevit model, který překoná magickou hranici a nabídne 4 160 mAh. Samozřejmě v tomto případě musela ustoupit tloušťka, jelikož tento model bude mít 10-12 mm. Osobně říkám, že je to ta nejpřijatelnější cena za nádhernou výdrž mobilu na jedno nabití. Poslouchá se to krásně a my můžeme jen doufat, že přichází nová éra.

Zdroje: gizchina.com, pocketnow.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

todle musi vydrzet tyden s temi strevami!!! krasny tel:0)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat