Ještě jeden drop test: iPad mini vs. Nexus 7 vs. iPad 3

Ještě jeden drop test: iPad mini vs. Nexus 7 vs. iPad 3
2012-11-05T09:00:53+02:00
• 5. 11. 2012
1

Nedávno jsem nadával na provedení testu pádem serverem Android Authority. Samozřejmě, že se mi nelíbilo, že Nexus 7 dopadl hůře, ale hlavně mi vadilo, že test byl, dá se říct, naprosto nevěděcký.

Tentokrát tu ovšem máme další drop test, který by měl být o něco spravedlivější. Bude tomu tak minimálně z pohledu upouštění zařízení na zem – neprovádí to totiž člověk, ale stroj. Skepsi ale nesmíme úplně zahodit. Důvodem je to, že všechny tablety neměly stejné podmínky při dopadu. Alespoň pochybuji, že autoři předem zametli dopadovou plochu a zkontrolovali, zda někde nejsou vystupující kamínky, které by poškodily displej více.

V každém případě na video určitě mrkněte. Kromě pádu na roh a displej zařízení, otestovali autoři i odolnost tabletů proti vlhkosti. Ehm, proti ponoření do vody.

Tentokrát bych za vítěze mohl pravděpodobně prohlásit Nexus 7, který přežil pád na displej v podstatě bez úhony a při ponoření se očividně pouze vypnul (ale šel zapnout). Oba tablety od Applu byly na druhou stranu po druhém testu napadrť. Ovšem já žádného vítěze vyhlašovat nebudu. Jak jste se vyjádřili i vy sami, testy nejsou objektivní a mají při rozhodování o koupi pramalý vliv. Tak jako tak je to ale zajímavá podívaná, ne?

Zdroj: jailbreakarena.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Václav Pavlín

Neuvěřitelně komunikativní ajťák, který od mala smolí všelijaké texty. Začalo to vlastními stránkami, po kterých následoval blog. Relativně nedávno se objevila síť Google+, kde ho teď většinu času zastihnete, jak sdílí zajímavé příspěvky nebo píše o komunikaci. Aktuálně si k tomu přibral ještě korektury a psaní článků pro Dotekománii.

Komentáře

Rozhodne lepsi nez video od android authority to stalo za prd. Kazdopadne taky Vam prislo, ze ten stroj to poustel trosku vic silou :D ??

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat