JBL představil první doky s Lightning konektorem

JBL představil první doky s Lightning konektorem
2012-11-18T09:27:00+02:00
• 18. 11. 2012

OnBeat Venue Lightning

Společnost Harman včera představila první reproduktorové doky pod značkou JBL, jejichž součástí je již Lightning konektor, což potěší především majitele nejnovějších produktů od společnosti Apple. Značka JBL se tak stává druhým výrobcem po Belkinu, který přichází na trh s přímou podporou tohoto typu nového konektoru.

První z dvojice zařízení nese název OnBeat Micro. Tento kompaktní dock s reproduktorem, který nabídne hudbu z vašeho přehrávače a zároveň telefon nabijí, je určen pro majitele iPhone 5 a dalších zařízení s Lightning konektorem. Zdroj zajišťuje klasický dodávaný kabel nebo také AAA baterie, díky nimž se dok stane snadno přenositelným. Cena tohoto modelu se na trhu zastavila na 99,95 dolarech (tj. v přepočtu 2 007 Kč).

JBL OnBeat Micro

Druhý, větší dok s názvem OnBeat Venue Lightning taktéž podporuje pouze jablečná zařízení s Lightning konektorem. Stažení hudby z ostatních zařízení zajišťuje přidaná funkce Bluetooth. Samozřejmostí je nabíjení připojeného zařízení, vysoce kvalitní bezdrátový přenos zvuku zajišťuje technologie Harman TrueStream s AAC Bluetooth a pořídit si jej můžete za 199,95 dolarů (tj. v přepočtu 4 015 Kč).

OnBeat Venue Lightning

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat