Galaxy Note II za dva měsíce pokořil hranici 5 milionů prodaných kusů

Galaxy Note II za dva měsíce pokořil hranici 5 milionů prodaných kusů
2012-11-26T07:01:30+02:00
• 26. 11. 2012

Tento týden jsme se zmiňovali o tom, jaké úspěchy zaznamenává Samsung v prodeji svých smartphonů. Zmínili jsme také to, že celkový vývoj tržeb do velké míry ovlivní očekávané výsledky prodeje novinky Galaxy Note II. Jen pro shrnutí, jedná se o výkonný model, který v sobě ukrývá čtyřjádrový procesor taktovaný na frekvenci 1,6 GHz, 2 GB operační paměti RAM a 16 GB uživatelské paměti ROM se slotem pro SD kartu o kapacitě až 64 GB. Dále se tento obr honosí 5,5″ kapacitním Super AMOLED displejem s rozlišením 1280 x 720 pixelů a 8Mpx fotoaparátem.

Výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat. Začátkem listopadu Samsung oznámil, že Galaxy Note II se prodaly již 3 miliony kusů. Nyní,  o pár týdnů později, přichází s číslem 5 milionů prodaných kusů. Samsungu tak trvalo pouhé dva měsíce k dosažení tohoto pozoruhodného výsledku. Velkou míru na tomto úspěchu má také široká dostupnost produktu ve 128 zemích. Pro srovnání, předchozímu modelu Galaxy Note trvalo celých pět měsíců, než dosáhl tohoto prodejního výsledku a vlajkové lodi Samsungu Galaxy S III se od uvedení na trh v květnu letošního roku podařilo dosáhnout již na počet 30 milionů prodaných kusů. Z výsledků prodeje Note II je zřejmé, že Samsung udělal trefu do černého a obliba mamutích telefonů, nebo chcete-li phabletů, je na vzestupu. Podívejte se na videorecenzi Přemysla Vaculíka, který měl tu čest Galaxy Note II náležitě otestovat.

Graf ceny produktu Samsung N7100 Galaxy Note II 16GB poskytuje server Heureka.cz

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat