Free.my.Apps – Osvoboďte svoje aplikace

Free.my.Apps – Osvoboďte svoje aplikace
2012-11-04T15:57:05+02:00
• 4. 11. 2012

Free.my.Apps je skvělý způsob, jak získat kredit do iTunes storu, popřípadě poukaz na nákup na americkém Amazonu. A jak to celé funguje?

Takto vypadá aplikace po spuštění.

Poté, co ze svého iOS zařízení vstoupíte na stránku freemyapps.com, budete vyzvání ke stažení certifikátu a registraci svého zařízení. Pokud jste vlastníci více zařízení s iOS, můžete nainstalovat certifikát potřebný pro běh Free.my.Apps na všechny svá zařízení a získávat tak více bodů. Poté si z nabídky aplikací nainstalujete všechny, které jsou dostupné pro vaše zařízení. Tyto aplikace následně musíte spustit na třicet vteřin. A hotovo. Za každou takto spuštěnou aplikaci získáte mezi 80 a 240 body s tím, že každý týden přibývají další a další sponzorované aplikace. Nejčastější bývají aplikace, za které se vám přičte 80 bodů. V poslední době ale narůstá počet aplikací za 160, respektive i za 240 bodů. “Nejlevnější” 10dolarová poukázka na iTunes stojí 3000 bodů, nejdražší 50dolarová je za 15 000 bodů. Poukázky na Amazon začínají na jednom dolaru za 300 bodů.

Já jsem za dobu, co Free.my.Apps používám, získal už tři desetidolarové poukázky a velké množství aplikací. Ty už bohužel/bohudík nejsou dostupné a v nabídce zbyly pouze poukazy.

Zatím to všechno zní až podezřele dobře, tak kde je háček? Zaprvé musíte mít účet na americkém App Storu a tím pádem porušovat smluvní podmínky Applu. Rovněž někdy bývají problémy s připsáním bodů. Občas jsou připsány i bez nutnosti spuštění aplikace, jindy nejsou připsány vůbec. Toto naštěstí není příliš běžné a stalo se mi to zatím pouze několikrát.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redaktor si nevyplnil profil

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat