Dragon Slayer – nová hra od Glu Mobile

Dragon Slayer – nová hra od Glu Mobile
2012-11-24T14:18:19+02:00
• 24. 11. 2012

Chcete se pobít s největšími draky či monstry? Tak to potom tato hra bude přímo pro vás. Já osobně jsem tuhle hru hrál na Samsungu Galaxy S II a můžu říci, že na hru je lepší větší displej. Bohatě vám však bude stačit displej Galaxy Note II. Pokud však vlastníte androidí tablet, máte tu nejlepší možnou variantu na tuto hru.  

První věc, kterou k této hře potřebujete, je 410 volných MB v zařízení, či na kartě. Hra je takto uložena přímo na Google Play, takže, nebudete později už nic stahovat. Tedy kromě aktualizací hry, které však nejsou nutné. Hra je zadarmo, takže i hráči, kteří nechtějí platit, si zahrají. Ovšem jak už známé pořekadlo říká: „Kdo platí, má více.“ Za reálné peníze máte možnost si nakoupit Glu Coins, za které si pořídíte hezké a silné věci na svého válečníka.

Výše jsem napsal, že je možnost si koupit lepší vybavení, takže tu máme i prvky RPG her. Pro svého „zabijáka“ si budete moci koupit lepší outfit, silnější rukavice s kouzelnou mocí či hezčího a zároveň zlobivějšího mazlíčka. Tohle všechno samozřejmě bude možné získat za už zmíněné Glu Coins. Některé věci si však pořídíte i za herní stříbrné mince, které není problém získat. Také lze koupit různé lektvary, které vám dobijí zdraví nebo štít, kterým se bráníte před útoky.

Teď si řekneme něco o té akci, kterou zažijete. Je skvělé zabíjet tak obrovské potvory, jako jsou draci či ještěři. Každý netvor vypadá jinak, ale animace útoků se vám po chvíli začnou opakovat. Poté budete vědět na jakou stranu se vyhnout před určitým útokem neo kdy zapnout štít a ubránit se před hlavními útoky.

Abyste příšery nezabíjely jen tak pro srandu králíkům, je ve hře přidán i nějaký ten příběh. Není moc propracovaný, takže vás spíše naučí jak zacházet se hrou samotnou. Po grafické stránce mě hra celkem zaujala. Není to to nejlepší na trhu, ale není na to vůbec špatně. Pokud byste trošku zhoršili grafiku české hry ShadowGun, dostali byste výsledné vizuální zpracování celé této hry. Trailer vám napoví více něž mých dalších tisíc slov.

Když vše výše popsané dáte dohromady, vznikne hra Dragon Slayer. Hra, na kterou se ne zrovna snadno zapomene. Skvělá grafika a akčnost vás při ní udrží na pár hodinek hraní každý den. A to mluvím z vlastní zkušenosti. Ovládání je lehké na pochopení a získávání zkušeností na vyšší úrovně vás k mobilu/tabletu ještě více „ukotví“. Za tuhle hru bych byl schopen zaplatit, aby v ní nebyly ty drahé Glu Coins. Bohužel, každý si chce vydělat.

logo-app DRAGON SLAYER Glu Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat