Balík nových her v Humble Bundle for Android 4

Balík nových her v Humble Bundle for Android 4
2012-11-09T15:24:38+02:00
• 9. 11. 2012

Je to už několik měsíců, co některá z populárních služeb jako Humble Bundle nebo Indie Gala vydala svůj poslední balík indie her a my jsme si již začínali myslet, že se na nás úplně zapomnělo. Naštěstí to tak není, přichází totiž Humble Bundle for Android 4 a s ním nálož exkluzivních titulů.

Obchodní model je uplně stejný jako u předchozích balíků, hry jsou kompletně bez DRM a obsahují instalační balíky jak na Android, tak na jiné platformy (Windows, Linux, OS X). Cenu si můžete sami určit a dle svého mínění rozdělit mezi charitu Child’s Play, nadaci Electronic Frontier Foundation, vývojáře a samotný Humble Bundle. Hry už také můžete, od třetí verze Humble Bundle, spravovat přímo z Humble Bundle aplikace, jejíž betu můžete stahovat přímo z oficiálního webu.

Jedná se o následující hry:

  • Splice – Logická hra ve velmi netradičním prostředí mikrobiologického světa.
  • Eufloria – Nádherně zpracovaná strategická hra, ve které ovládáte semínka speciálních stromů, které sázíte na asteroidy a kolonizujete planety.
  • Waking Mars – V roli inženýra, který se byl zavalen v rozsáhlém podzemním komplexu na Marsu, se snažíte dostat do centra planety a probudit ji k životu.
  • Crayon Physics Deluxe – Logická hry, ve které ovládáte prostředí dokreslováním různých obrazců.
  • Superbrothers: Sword & Sorcery EP – Beta verze pupulární old-school RPG
  • Machinarium – Jedinou hrou již dostupnou na Google Play z tohoto balíčku je perfektní Machinarium, které můžete získat, pokud zaplatíte více než průměrnou částkou.
logo-app App Name Developer NEZNÁMÁ ANDROID

Bundle také obsahuje kompletní soudtracky všech jmenovaných her a je možné, že ještě nějaké hry přibudou, pokud bude úspěšný.

Na závěr můžete zhlédnout propagační video, které obsahuje nejen záběry ze samotných her, ale také některé důležité informace.

Zdroj: humblebundle.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Petr Plachý

Blázen do mobilního života, Androidu, Google a HTC. Fanatický anti-fanatik marně se snažící o rozšíření objektivity. Na Dotekománii si od něj většinou počtete o Androidu, soudech, patentech a hrách. Také jej můžete nalézt na FI Masarykovy Univerzity, kde svadí nekonečný boj o vývojářskou budoucnost.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat