Aktualizace Windows Phone 7.8 až začátkem příštího roku

Aktualizace Windows Phone 7.8 až začátkem příštího roku
2012-11-29T10:32:08+02:00
• 29. 11. 2012

Spekulovalo se, že aktualizace na operační systém Windows Phone 7.8 měla dorazit včera, nicméně se tak nestalo a uživatelé si budou muset ještě nějaký čas počkat. Podle sdělení Microsoftu by se aktualizace měla objevit někdy začátkem roku 2013 a celé zpoždění vysvětlují tím, že nechtějí v žádném případě uvedení aktualizace uspěchat a raději dovedou novou verzi k dokonalosti. Aktualizace má přinést několik novinek a vylepšení.

Mezi vylepšeními bude nová úvodní obrazovka, které byla přepracována a došlo ke zmenšení živých dlaždic, resp. uživatel by měl mít na výběr ze tří velikostí, což přináší rychlejší přístup k aplikacím a celkově lepší přehled. Dále by měla aktualizace přinést nový zámek displeje, uzamčenou obrazovku s tapetami Bing, výraznější a sytější barvy a zdvojnásobený počet témat na dvacet. Co se aplikací týče, tak i zde přibudou nějaké novinky a další pak jsou plánovány. Microsoft zároveň sdělil, že se snaží rozšiřovat dostupnost služeb, jako je Windows market place a Xbox v dalších zemích.

Zdroj: wpcentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat