Steve Wozniak: „iTunes pro Android“

Steve Wozniak: „iTunes pro Android“
2012-10-04T10:40:13+02:00
• 4. 10. 2012
2

Steve Wozniak je celkem zajímavý pán, který dostává nejnovější smartphony, už jen když se objeví na nějaké zahajovací akci. A nyní vážně. Steve je spoluzakladatelem společnosti Apple a v poslední době rozdává nejrůznější rozhovory. Všeobecně je považován za legendu a jeho názory se objevují po celém internetu. Nyní se vyjádřil k tématu iTunes a Android.

Může se zdát, že nadržuje pouze iPhonu, ale není to zcela pravda. V menším rozhovoru pronesl, že systém iOS není horší než Android a oba systémy bere jako plnohodnotné, byť má k nim své výhrady. Byl také dotázán na uzavřenost systému od Applu a hlavně na jailbreaking. Zde se vyjádřil, že za jeho mladých let hledal neustále nějakou cestu z vězení.

Není překvapením, že Steve miluje iTunes a dostupnost veškerého obsahu. Zde se dokonce zmiňuje o myšlence, že by iTunes mohl být dostupný i pro jiné platformy. Nepřímo poukazuje na to, že by tuto službu rád viděl na Windows Phone. Přímo potom vyslovuje celkem netradiční myšlenku:

“So why don’t we port iTunes to Android?”

Celkem nečekaná informace. Steve by rád viděl portaci iTunes pro Android. Díky tomu by došlo k rozšíření a dostupnosti skrze celý mobilní svět. Musím přiznat, že by to bylo celkem zajímavé, hlavně když se podívám na české podmínky.

Zatím zde můžeme nakupovat aplikace v Play Storu a hudba, filmy nebo knihy jsou v nedohlednu. Ačkoliv se objevují nepřímé informace o tom, že by se tento rok mohlo něco změnit, tak Apple má v tomto sektoru navrch i v českých podmínkách.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Radim Václav Mihalik

4. 10. 2012, 16:50

No jo, víc by se mi to ale líbilo pod takovým Ubuntu, přes Wine se mi to ještě nepodařilo rozjet a pouštět si to na virtuálu není moc efektivní :)

Tak ať si to klidně udělají, ale nikdo mě nedonutí to stáhnout. Předpokládám jestli bude aplikace v play storu tak bude mít maximálně 2 hvězdičky :D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat