Oppo Find 5 na fotkách a videu

Oppo Find 5 na fotkách a videu
2012-10-18T10:01:08+02:00
• 18. 10. 2012
2

Včera jsme vám představili novinku HTC J Butterfly, která má přímo ohromující displej. Nyní již víme, že to nebude dlouho jediný mobil, který použije technologii Super LCD 3 HD. Konečně se totiž podařilo na prvních fotografiích zachytit smartphone Oppo Find 5, kolem kterého se začaly téměř tvořit legendy.

Dlouho jsme mohli slýchat o úžasných specifikacích, o tenkosti a také o ceně, ale vždy byly k dispozici jen rendery tohoto čínského „pádla“. Nyní máme konečně první fotografie a dokonce video. Než se na ně podíváte, tak si můžeme představit základní specifikace. Kromě tloušťky 6,65 mm ohromí také zmiňovaným displejem, který má 5 palců a rozlišení 1080p.

Srdcem je procesor Qualcomm APQ8064 S4 Pro 1,5 GHz se čtyřmi jádry, jež je podpořen pamětí RAM o velikosti 2 GB. Na Zadní straně najdeme kameru s 13 MPx. Vše mu dodává energii baterie o kapacitě 2500 mAh, která je větší, než ve zmiňovaném Butterfly. Ostatně specifikace vypadají v podstatě stejně. Samozřejmostí je už Android 4.1 Jelly Bean. Nyní se již podívejte na samotné video.

Zajisté vás zajímá cena, která je stanoveno pro 16GB model na 475 dolarů a 32GB verzi dostanete za 525 dolarů. Nyní je tedy přímo na výrobci, jestli se rozhodne pro globální start. Nebo Oppo Find 5 bude jen pro čínský trh? Byla by to škoda, jelikož tato cenová politika by mohla mít úspěch po celém světě. Co na něj říkáte? Chcete jej?

Zdroj: pocketdroid.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Kéž by se dostal i k nám :-)

Jaroslav Dušek

19. 10. 2012, 13:19

Sice nejsem příznivcem těchto „pádel“ ale do tohoto bych se nechal i ukecat :-D 
Stejná výbava jako HTC ale zde se jim povedlo dát do tenčího těla větší baterii za to musím jenom pochválit výrobce že jde cestou i výdrže ( no to se uvidí sice až při reálném používání ale už teď to vypadá parádně )

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat