Huawei připravuje největší smartphone

Huawei připravuje největší smartphone
2012-10-19T13:00:40+02:00
• 19. 10. 2012
5

Huawei se v poslední době hodně snaží a musíme uznat, že občas dokáže nabídnout velmi slušný smartphone za celkem dobré peníze. Nedávno dokonce drželo pozici výrobce s nejrychlejším mobilem na světě. Zřejmě se mu toto prvenství zalíbilo a nyní chce podle informací přijít s největším smartphonem. Ten by měl přímo konkurovat Galaxy Note II, HTC J Butterfly anebo Oppo Find5.

Prozatím máme jen kusé informace a specifikací není také mnoho. S největší pravděpodobností jej uvede na veletrhu MWC 2013. Novinka se zatím jmenuje Huawei Ascend Mate a nebude patřit mezi nejtenčí. Tloušťka dosahuje na 9,9 mm a jedná se pochopitelnou hodnotu, když má obsahovat baterii o kapacitě 4000 mAh. V tomto případě Huawei použije vlastní procesor K3V3 se čtyřmi jádry a taktovací frekvencí 1,8 GHz. Vše by mělo být podpořeno 2 GB RAM.

Vcelku vás ohromí rozměr displeje, který nabídne úhlopříčku 6,1 palce. Tudíž se bude jednat o největší „phablet“, nebo rovnou o nejmenší tablet. Rozlišení má být 1080p, ale neznáme výrobní technologii. Jedná se o rané informace, které vyplouvají na povrch, a tak ani nemůžeme s jistotou tvrdit, kdy a za kolik se ukáže na trhu. Má vůbec smysl atakovat 6palcovou úhlopříčku?

Zdroj: news.mydrivers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

No, mam Samsung Galaxy Note N7000, 5,1 palce. Chci mít tablet a telefon v jednom. A je to absolutní minimum na čtení, brouzdání po netu a tak. Takže větší bych ocenil. Myslím, že 6 i 7 palců se pořád vejde do větší kapsy. :-)

Tadeáš Kříž

20. 10. 2012, 1:18

Disqus je skvely.

Jaroslav Dušek

19. 10. 2012, 13:38

Už i 5 palce jsou na mobilní zařízení hodně a proto si budu myslet tu svou a to že tyto zařízení nemají absolutně žádný smysl. Stále vidíme jak se výrobci ženou za většími, vybavenějšími pádly. Což už je přestalo bavit dělat tel. s úhlopříčkou okolo 4,3 palce?? 

A ja si pred rokem a pul stezoval, ze proc delaj takovy 4,3 palocovy padla, ze to je moc veliky :D

Tadeáš Kříž

20. 10. 2012, 1:14

Přesně tak, rád bych zase něco jako SGS2 a to 4.3“.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat