HTC DLX: Červené pádlo odtajněno exkluzivně

HTC DLX: Červené pádlo odtajněno [exkluzivně]
2012-10-08T17:28:48+02:00
• 8. 10. 2012
8

Před pár dny jsme vám řekli, jak bude vypadat vůbec jeden z prvních telefonů s podporou dvou SIM karet pro evropský trh (Desire SV). Dnes pro vás máme exkluzivně specifikace chystaného tabletofonu od HTC,  který taktéž zamíří do evropy.

HTC DLX, známý též jako HTC x5, bude vůbec první tabletofon od HTC určený pro evropský trh. Výkonem oslní a potěší hlavně „Tegra 3 hatery“, protože zde najdeme nabušený Qualcomm Snapdragon S4 Pro s taktem 1,5GHz. RAM taky trošku přibrala, ovšem v tomto případě více je lépe. Někteří fanoušci dokonce spekulují, že právě tento telefon by mohl být dalším Nexusem. Kompletní specifikace jsou potom:

  • 5″ Full HD (1920×1080) displej,
  • Qualcomm Snapdragon S4 Pro @ 1,5 GHz,
  • RAM 1  500 MB,
  • interní paměť 16 000 MB,
  • 12MPx zadní kamera, 2MPx přední,
  • 2 500 mAh nevyjímatelná  baterie,
  • Android 4.1.2 (Jelly Bean)
HTC se tak pokusí postavit do boje proti Galaxy Notu II od Samsungu. V případě hardwaru se mu určitě vyrovná a v určitých ohledech ho i předhání. Přesné datum uvolnění tohoto modelu není známo. My přejeme HTC hodně zdaru a více zisku, protože v minulých kvartálech a zejména v posledních měsících se jim moc nedařilo.

Zdroj: twitter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Android programátor, co se zajímá o nejrůznější mobilní technologie a sítě.

Komentáře

רפאל חבטל

9. 10. 2012, 2:53

Nemyslim si, ze 2500 mAh bude dostacujici pro FullHD, ale treba HTC zapracuje na optimalizaci systemu. Ale jak je to s podporou pametovek? Preci jenom 16 GB neni dneska moc. Pokud bude mit podporu pametovek, byl by to muj zhavy kandidat na muj pristi smartfone, nastupce meho SGS II. 

FullHD vypada dobre :)

HTC vyrábí dost kvalitní telefony na to,aby si své zákazníky našlo a u mě stále výtězí i když škoda,že už nevyrábí kovové telefony.Samsung jen chrlí jeden telefon za druhým nehledě na kvalitu a stejně tak to dělá s ostatní elektronikou.Takže i kdyby dal Samsung telefon zadarmo,tak díky nechci.Nokia zaspala dobu,mohla jí částečně dohnat,kdyby místo WM7 či WM8 vsadila na Android.O Sony už vůbec nemluvím,ty spějí ještě teď :D. LG si podkopává větev v telefonech ohledně aktualizací na novější verze systému,ale jinak nedám na elektroniku od LG dopustit.Huawei se dere do předu a ještě se v telefonech předvede.O předražené sračce iphonu už vůbec nemluvím i když design mají suprovej to sem jim musí nechat.

Igor Ďurček

8. 10. 2012, 17:42

A co sa cuduju ked vlajkove lode nemaju ani slot pre sd kartu…a 16gb je dneska uz zufalo malo….Nokia dopadne rovnako…. :-(

Jiří Hejník

8. 10. 2012, 18:11

Souhlasím, i 32gb je málo!
Nerozumím ani Nokii, ani HTC. Nokie měla poslední šanci na záchranu a tu opět promarnila svou naivitou, stejně jako kdysi Sony, když nepodporovalo mp3. Dnes jsou kde? Dnes jsou v …. :) Asi si myslí, že jejich zákazníci budou jako fanatici co si kupuji iphone. Tam se paměť v ceně pár dolarů platí doslova zlatem – rozdílem v ceně telefonu 6tis Kč. Jenže ač nejsem příznivcem iphonu, musím uznat, že je to kult, srdcovka, poblouznění … kdežto ostatní hráči na trhu jsou jen a jen konkurenti a kdo nemyslí na zákazníka, ten končí.

Jaroslav Dušek

8. 10. 2012, 18:34

Tak podle mě je to právě sony které naslouchá a koná viz. nové Xperie do kterých přibyl konečně slot na SD

Tak tady je vidět,že jste fanatikem Samsungu :D

Jan Polášek

8. 10. 2012, 18:28

S absencí slotu u vlajkových lodí souhlasím, ovšem jen pokud k tomu má adekvátní paměť (tj. 64GB) slot na SD už bych nejraději viděl jen u níže postavených modelů, kde je slot na SD kartu levnější, než o desítky GB větší interní paměť

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat