Hangout Mobilně II: Nexus a vše kolem něj

Hangout Mobilně II: Nexus a vše kolem něj
2012-10-14T11:29:00+02:00
• 14. 10. 2012

Včera večer jsme si povídali o zařízeních s označením Nexus. Vše probíhalo online na Google+ Hangoutu a nyní je možné video zhlédnout ze záznamu na Youtube.

Rozhovor jsme si užili a snad se nám i povedl. Musíme se ale čtenářům omluvit. Pracovat s Hangouty se pořád ještě učíme a seznamujeme se s tím, co vše nabízejí a jak fungují. Proto jsme v pořadu nereagovali na komentáře na Youtube – vůbec jsme si neuvědomili, že video je zde ihned online dostupné a je tedy možné ho zde sledovat a vyjadřovat se k němu. Příště budeme chytřejší.

Také vás chceme vyzvat k tomu, abyste se příště nebáli a zapojili se. Nemůžeme sice Hangout udělat veřejně přístupný (to Hangout On Air neumožňuje), ale můžeme vás do něj pozvat, pokud máte k tématu co říct. Další výzva se pak týká témat. Máte nějaké zajímavé, které bychom měli probrat? Dejte nám vědět (mail, Google+, Twitter…) a my se  pokusíme ho do některého z příštích vysílání zařadit.

Bez dalšího protahování, tady jsme  Přemysl Vaculík, Václav Pavlín a náš rozhovor na téma Nexus a vše kolem něj.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Václav Pavlín

Neuvěřitelně komunikativní ajťák, který od mala smolí všelijaké texty. Začalo to vlastními stránkami, po kterých následoval blog. Relativně nedávno se objevila síť Google+, kde ho teď většinu času zastihnete, jak sdílí zajímavé příspěvky nebo píše o komunikaci. Aktuálně si k tomu přibral ještě korektury a psaní článků pro Dotekománii.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat