Aplikace TV Prima pro Android překvapila

Aplikace TV Prima pro Android překvapila
2012-10-21T13:17:37+02:00
• 21. 10. 2012
7

V současnosti u nás není moc aplikací televizních stanic pro Android. Mezi prvními byly ty od ČT, které si už prošly vývojem a můžeme je hodnotit jako podařené. Do úzkého kruhu nyní vstupuje i televizní stanice Prima se všemi svými kanály. Bohužel aplikace není zatím dostupná pro Nexus 7, ale na smartphonu funguje dobře.

Jmenuje se jednoduše Prima a nabízí celkem zajímavé funkce, ale hlavně v ní najdete pořady. V základu zde můžeme zmínit televizní program pro Family, Cool a Love. Zde vsadili na jednoduchost a mohu říct, že udělali dobře. Hlavně zde vítám jednoduché procházení programem a především možnost upozorňování na pořady. Zde si můžete vybrat ze 4 připomenutí – 10 min., 30 min., 1 hod. a 2 hodiny. Překvapilo mě, že se nejedná o připomínání aplikace, ale událost se uloží do Google Kalendáře, takže jednoduše chválím

Aplikace neumožňuje jen procházení programem, ale nabízí také obsah z dílny samotné televize. Zde mě velmi mile překvapilo, když jsem našel díly seriálu Hvězdná brána. Tak trochu jsem čekal, že to bude spadat do placeného obsahu, ale to byla mylná představa. Bohužel zde mám jednu výtku, a to poměr stran při přehrávání videa.

Přehrávač videí je poměrně jednoduchý a neobsahuje funkce pro úpravu zobrazení. Takže se vám některé 4:3 pořadu roztáhnou na celý displej. Snad se dočká aktualizace, jelikož se jedná o celkem nepříjemnou záležitost. Co se týče kvality, zde ani jednu výtku nemám. V nastavení najdete několik možností a při nejvyšší kvalitě byl výsledek velmi uspokojivý.

Pro oblíbené položky musíte být přihlášení, ale ani zde se nejedná o obyčejnou funkci. Kromě přidávání pořadů si můžete nechat vytvořit i upozornění na nový díl  v playlistu. Můžete také hodnotit pořady, a tak zde zatím nemám jedinou výtku.

Najdete zde i sekci, která se věnuje novinkám. Zde opět najdete členění na jednotlivé kanály. Sekce obsahuje zajímavosti a informace o pořadech, novinkách a celém dění v TV. V této sekci nečekejte nic extra, ale můžete si aspoň počíst.

Bonuse navíc je zde sekce, která se věnuje fotbalovému dění kolem UEFA. Najdete zde programy, výsledky, informace o týmech atd.

V celkovém hodnocení mohu říci, že se aplikace povedla. Je jednoduchá, nabízí obsah pro čtení a hlavně pořady a seriály. Mám menší výtku k příliš velké jednoduchosti samotného přehrávače, ale snad se zde zlepší.

logo-app Prima PRIMA ON-LINE, s.r.o. Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

U mě vše funguje jak má takových aplikací je tu u nás málo funguje dobře na Nexusu

vladimír skotnica

22. 10. 2012, 13:06

aplikace funguje i v tabletech jen ji googleplay nepovolí stáhnout tady to je http://www.uloz.to/24903840/prima-apk

Tak to už je smazáno :(
Stahnout se mi to nabídne akorát do sensation, ale do galaxytabu to nejde :(

רפאל חבטל

22. 10. 2012, 3:55

Mne osobne jde prehrat pouze par poradu a zrovna u tech, ktere by me zajimali nejvice, samozrejme nejde. Pobyvam v Melbourne(Australie) a pri klepnuti videa mi to oznami, ze „kvuli licencnim poplatkum nelze video prehrat mimo uzemi CR. To je pech!!!

Lukáš Harazim

21. 10. 2012, 20:04

Nevim jak u vas, ale na mem htc evo 3d ma ta aplikace nejake divne rozliseni. Je sice pres cely diplej, ale vypada jako by byla delana pro mensi rozliseni a pak nasilne roztazena. Proste v cele aplikaci vidim misto pisma velke pixely a skoro se to neda precist. Snad bude nejaka aktualizace, ktera to opravi

Přemysl Vaculík

VIP 21. 10. 2012, 20:11

Máme hlášeno i na G+, že s tímto mobilem jsou problémy. V rozlišení to není.

Pavel Kolaja

21. 10. 2012, 23:44

nevím proč není kompatibilní s TF300T :(

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat